Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rinyáltok ennyit, ti egyedül álló férfiak?
# 16 Kétlem. Alapvetően eddig is volt baj de most, hogy belém tiportak teljesen tönkrementem. Bár ez most mellékes.
Kérdező azzal tisztában vagy, hogy mire van szüksége egy férfinak a kapcsolatban?
Yah, tehát idejöttél szidni a férfiakat.
Hiszen a jó nők ezt szokták hétfőn egy órakor. Férfiakat férfiatlannak nevezni, amiért több száz elutasítás után nehezen kezdeményznek, holott egy jó nőnek csak a válogatás a dolga.
Korábban én is ilyen rinyáló gyökér voltam. Aztán változtattam, elkezdtem az ilyen kérdések, válaszokban meglátni azt, ami hasznomra lehet, sikerült változtatnom/változnom, és mostanra egy jó egyéniségű, önbizalommal rendelkező srác lettem.
Én tényleg próbáltam segíteni ezeknek a srácoknak, hasznos tanácsokat adni, de semmire nem jutottam:( Olyan mélyen ülnek az önsajnálat poshadt levében, hogy esélytelen őket onnan kirángatni. Sok ilyen srácon azt látom, hogy már kb örülnek, ha elutasítják őket, mert azzal igazolva látják saját hülyeségeiket. Persze könnyebb mást hibáztatni, mint saját magunkban megkeresni a hibát. És nem, nem az a hiba, amivel takaróztok. Hogy csórók, vékonyak, rondák vagytok.
Hát, ez egy eléggé lehangoló sztori.
Most tulképpen magadat akarod meggyőzni, vagy minket? Ha mi elhisszük, amit mondasz, akkor tényleg szipiszupi lesz a párkapcsolatod, és a Stockholm szindrómád szerelemmé alakul?
..hát én nő vagyok... de amit itt leírtál a kapcsolatodról... érdekes :)
Nájsz.
Én nem gondolom, hogy itt bárkit is terelgetni kéne, hogyan csajozzon vagy ilyesmi, hiszen, felnőtt emberek. (max akkor ha kifejezetten kikéri a véleményedet, hogy segíts neki).
Nem gondolom azt sem, hogy átlagon aluli a kinézetük és azt sem, hogy balekok.
Mert aki ilyen, annak alapból fel sem tűnik az, hogy nincs nője... :)
Meg sem próbálom fejteni a "nagy titkot", kinek miért nincs x ideje párja. Van aki tudatosan elnyomja a sok pofáraesés miatt, van akinek nem ennyire tudatos.
Egy biztos: mindenki megtalálja a párját, idő kérdése.
Vannak jobb és rosszabb hullámok. Ha ezt valaki tudja kezelni, akkor semmi gáz.
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!