Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 éves, vagy 30-as szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves, vagy 30-as szingli férfiak! Ahogy múlnak az évek és 40 évesek lesztek, nem féltek attól, hogy majd se család, se pár, se gyerek nem lesz? Milyen lesz akkor az életetek, amikor még annyira sem kellettek a nőknek, mint most?

Figyelt kérdés
2017. jún. 25. 21:31
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
65%

Hát sajnállak kérdező :/ De én még rosszabbul jártam, mert nem is kellek senkinek.

Már 24 évesen is félek, mert tudom, hogy később még kevesebb esélyem lesz.

2017. jún. 25. 22:55
 22/32 A kérdező kommentje:
Igen, olyan 28 felé elkezdesz öregedni, jönnek az első ráncok. Még rosszabb lesz. Sajnos tapasztalom. Aztán 30 felett még jobban visszaesik az ember. Sajnos ha 24 évesen nem megy, csak rosszabb lesz. Én is tapasztaltam. 20 évesen faltam a nőket. Aztán még ez ment 27 évesen is. 30 után már csak kalandok, igazán nem akar huszonéves csaj 40-as férfit, megtapasztaltam. Most 1 éve meg a kutya sem néz rám, megöregedtem. Rossz belenézni a tükörbe. Pedig hidd el, sportolok, minden rendben van az öltözködéstől a vízfogyasztáson át a táplálkozásig. No cigi és pia. És mégis öreges lettem, nem néz már rám szinte egy nő sem úgy, mint 10 éve. Car az élet. Még van 4-5 jó éved, élvezd ki, aztán lehúzhatod a rolót.
2017. jún. 25. 23:29
 23/32 anonim ***** válasza:
74%
na akkor nagyon szar s genetikad. 34 eves nő vagyok, egy ráncom sincs, pedig nem iszok eleget, alig sportolok és néha a bulikat ismegnyomom. Jobban nézek ki mint huszonévesen.
2017. jún. 26. 08:07
 24/32 anonim ***** válasza:

Hát ez szerintem is túlzás, valaki még 40 évesen is iszonyat jól néz ki.

Velem pont hogy az a baj, hogy nagyon gyerekesen nézek ki 24 évesen.

Viszont a tapasztalatlanságom már most is óriási hátrány 5 év múlva ez már igen meghökkentő lesz, 28 évesen szűz leszek. A másik hogy már mindenki férjnél lesz, aki meg mégsem, annak oka van és ez már most is igaz.

2017. jún. 26. 11:14
 25/32 anonim ***** válasza:
4es vagyok, nem mondom, hogy nekik bárki jó, így akartam családot magamnak. Félre ne értsetek!
2017. jún. 26. 12:21
 26/32 A kérdező kommentje:
Szerencsés vagy 34 évesen, 10 ből 9 nő már olyankor elég ramatyul fest. Szerencsés géneket örököltél. Mondjuk ez olyan, hogy utána a természet ezt behozza, és 2-3 év múlva 5-6 évet fogsz egyszerre öregedni. Sok ilyet látok.
2017. jún. 26. 12:25
 27/32 anonim ***** válasza:
90%
Beindult a fenyegetőzés... azt hiszed, ha másokat bántasz, te kevésbé fogsz rettegni?
2017. jún. 26. 12:31
 28/32 anonim ***** válasza:
88%

Most nem azért, de mintha hangyányit túlbecsülnétek a külső jelentőségét... holott a személyiség az, ami a bomba külsőből is max alkalmi numerát csinálhat, és az átlagos kinézetű embert (ha nő, ha férfi) meg nyerővé teheti. Sokkal előbb fog végül egyedül maradni egy unalmas ember, mint valaki 5-10 kg felesleggel, vagy épp szőrös hassal...

(ja, és a pontozgatóknak meg nem kell kanári-sárgulni az irigységtől, ha valakinek működik a párkapcsolata)

2017. jún. 26. 13:04
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 évesen szarabbul érezte magam hogy nincs párom, most 40 évesen viszont már jobban nézek ki (mint más 30-as) és kezdek beletörődni hogy nincs család és nem is lesz, életbe lépett a B-terv (hobbi+sport+egyéb élvezetek)
2017. jún. 26. 18:55
 30/32 A kérdező kommentje:
Nekem van egy 48 éves ismerősöm, 8 évig volt felesége, aki megcsalta, megalázta, stb, úgy hogy a pasas kigyógyíttatta a leukémiából (orvos). Gyereke nincs. De hogy elvált, azt mondja boldogabb, mint valaha. Teljesen ki van simulva az arca.
2017. jún. 26. 19:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!