Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves, vagy 30-as szingli férfiak! Ahogy múlnak az évek és 40 évesek lesztek, nem féltek attól, hogy majd se család, se pár, se gyerek nem lesz? Milyen lesz akkor az életetek, amikor még annyira sem kellettek a nőknek, mint most?
Figyelt kérdés
2017. jún. 25. 21:31
11/32 anonim válasza:
Én harmincasként lettem szingli, ma már 40+,de soha sem féltem és most sem félek, viszont tiszta gáz.
(Se gyerek, se pár, se család, barát is alig...)
12/32 A kérdező kommentje:
Ettől rettegek én is utolsó 30 asként.
2017. jún. 25. 22:07
13/32 anonim válasza:
Nem félek, Kérdező. Énnekem már éppen elég volt a párkapcsolati cirkuszból, ennyi évesen rájöttem relative hamar, hogy feleannyit nem ér a dolog, mint amennyi kínlódás van vele, úgyhogy hagytam a nőket a 3,14csába. Nem kell nekem se család, se pár, se gyerek, na az főleg nem. Nyugis, békés életem lesz, és teszek rá magasról, hogy nem kellek a nőknek. Ők se nekem, úgyhogy kölcsönös.
14/32 anonim válasza:
Ezt el kell fogadni férfiként, hogy a nők a férfiak többségét kiszavazza. Ugyanis ez a természet rendje, természetes szelekció, ha úgy tetszik. Ebbe piszkít bele némileg, hogy a nők az 'egyéb' férfiak pénzére szorulnak, ezért ideig-óráig megtűrik maguk mellett, de ez messze nem jelenti azt, hogy ezek a férfiak kellenének a nőknek vagy bármiféle vonzalmat éreznének irántuk. Neked férfiként azt kell eldöntened, egy kevéske szánalomszexért cserébe, belemész-e ebbe a színjátékba.
15/32 anonim válasza:
#14, ennél még a prosti is jobb választás. Az legalább őszintén csak a pénzért van veled.
Lehet csodálkozni, miért van akkora forgalmuk...
16/32 anonim válasza:
Hát ha anya lennék, nem vinnék be akármilyen jött-ment, igénytelen, neveletlen senkit a gyerekem életébe... Így is sok rosszat hallani arról, hogy miket művelnek nevelőszülők, de sokszor még vér szerinti szülők is a gyerekükkel...
Amúgy nem értem, ezen az oldalon mindenkinek csak a nő jelenti az életet? Mint aki nem lát ezen túl és nem önálló lény, csak egy tenyészmajom esküszöm...
17/32 A kérdező kommentje:
Nekem, 32 évesen az okozta a törésemet az elmúlt 4 kapcsolatom alatt, hogy az egyik totál hisztis volt, a másik betegesen hazudozott, a 3. házisárkány lett, a 4. pedig többször megcsalt. Az egyéjszakás kalandok után meg jött, a nincs meg a kémia feléd. Ennyi csalódás után is rossz a magány, de elfogadtam, hogy nőben ne bízz. Ne keress nőt, mert nem éri meg, úgyis át fog verni. Bár 8 év múlva rossz lesz, de már beletörődtem.
2017. jún. 25. 22:25
18/32 anonim válasza:
Kérdező, 32 évesen én is ezen paráztam... aztán 33 évesen összejöttem egy 17 éves lánnyal, és idén vagyunk 20 éve együtt:)
19/32 A kérdező kommentje:
16 év korkül? Hűha.
2017. jún. 25. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!