Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha kint van, hogy egyedülálló?
Szerintem, ha valakinek megtetszel, akkor kb. annyi a lényeg, hogy FB-n ne legyen fent olyan képed, amin egy másik hapsit ölelgetsz és akkor azt már "egyedülállónak" veszi az egyén.
Amúgy tényleg ne a FB-ra alapozd az életed, viszont a mai világban még a nem netfüggő emberek is "leellenőrizhetik" a kiszemeltet, hogy kapcsolatban van-e, hiszen mindenki szereti elkerülni a kínos szituációkat.
Nem ciki. Én azonnal átállítottam szakítás után. Az összes lány ismerősöm meglátogatott, felhívott vagy legalább írt 3 napon belül. Tehát hasznos.
Később volt olyan lány, aki látott valahol és másnap írt nekem... Ha nem lett volna kint, akkor gondolom nem ír.
elképzelhető hogy valaki megnéz mondjuk a s*aros facebookon és ha kinn van, hogy egyedülálló akkor nyíltabban leszólít, mintha nem lenne kinn semmi.
nagy jelentőséget én nem tulajdonítanék neki. persze ez függ a célkorosztálytól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!