Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rossz helyesírása miatt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz helyesírása miatt, megszakítanád az ismerkedést kezdeti fázisban?

Figyelt kérdés
2017. jún. 25. 20:04
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
30%
El sem kezdeném. Ahogy veled sem.
2017. jún. 25. 20:04
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy csak vannak tipikus hibái (pl. diszgráfiás, vagy valamit még másképp tanult, mint ahogyan a jelenlegi helyesírás szerint helyes - nekem is van ilyen), de ettől még érthetően fogalmaz, vagy hogy teljesen olvashatatlan, értelmezhetetlen, ahogyan ír. Az utóbbi esetén megszakítanám az ismerkedést, az előbbi esetén nem. Nem nyelvtantanár vagyok.
2017. jún. 25. 20:08
 3/38 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom egy szinten érezni magam olyannal, aki nem tud helyesen írni. Ez nagyon fontos dolog. Ez alól talán az kivétel, ha egyébként nagyon értelmes, pl ismerkedtem olyan orvosissal, aki minden mondantot háttal kezdett. Ez is fogalmazásbeli hiba, de az ő esetében elnéztem :D
2017. jún. 25. 20:10
 4/38 anonim ***** válasza:
51%

Ha feltűnően rossz, ótvar hülye proli liba akkor igen. Nem egymást keressük azzal a lánnyal aki még magyarul sem tud helyesen írni, amikor én angolul és németül is tudok és mérnöki diplomám van.

Persze ez nem azt jelenti, hogy diplomája kell, hogy legyen, a mostani barátnőmnek sincs, de nem buta liba attól még.

5/38 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy nő cseten beszélgettünk több alkalommal. Az egy dolog hogy nem írt helyesen, de tökre átjött hogy "butácska". Ja és volt amit 3 x mondtam el magamról mert gondolom elfelejtette. Aztán nem az volt a reakció, hogy ja bocs tényleg ezt már kérdeztem, hanem simán jött hogy aha, meg vitte tovább a témát... Ehh mondom mi van?! Fogyatékos?! Na mindegy szóval abbahagytam az ismerkedést vele.

Simán ha csak nem ír helyesen akkor nem biztos hogy lepattintom...

6/38 Krukutyán Levente ***** válasza:
11%
Én olyannal szakítanám meg, aki minden vesszőbe beleköt, ahelyett, hogy a mondandót nézné. Ha az ember messengeren írogat, akkor nem figyel oda rá annyira. Sokan ezért leírnak másokat előre. Elég felszínes, ostoba dolog ez. Egy-két hibából leszűrik, hogy értelmi fogyatékos/bunkó vagy. De hát ugyan ez megy a párválasztásba is sok embernél, egy-két testi "hiba" és már a belsőd lényegtelen.
2017. jún. 25. 20:11
 7/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha amúgy kedves, jólelkű, akkor nem. Számomra inkább a beszédstílus a fontos. De, ha olyanokat mond, hogy he, meg jóvan b+, akkor fejvesztve menekülök.
2017. jún. 25. 20:13
 8/38 anonim ***** válasza:
76%
Igen. Számomra felejtős az, aki nem tud helyesen írni. Most nem egy vesszőre vagy elírásra gondolok, hanem amikor hemzsegnek a hibák és fogalmazni sem tud normálisan az illető.
2017. jún. 25. 20:26
 9/38 anonim ***** válasza:
Főiskolán volt egy évfolyamtársam, aki nagyon hadilábon állt a helyesírással, és a beszéde is kicsit hebegős, dadogós, kapkodós volt, de a műszaki dolgokhoz jó agya volt, mérnök lett belőle. Nem tudom, van-e valakije, nem tartjuk a kapcsolatot.
2017. jún. 25. 20:30
 10/38 anonim ***** válasza:
Igen.
2017. jún. 25. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!