Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A srácnak, akivel levelezek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srácnak, akivel levelezek, borzalmas helyesírása van? Lent

Figyelt kérdés

Két hete levelezek egy sráccal társkeresőn. Elég messze lakunk egymástól, a későbbiekben, mivel hamarosan (pár hónap)költözik, viszonylag közel leszünk ( egy órára egymástól).

Levelezés alapján nehéz eldöntenem, el tudnék-e vele képzelni egy kapcsolatot, de annyit mondhatok, hogy nem dobban meg a szívem mikor látom, hogy jött tőle levél. Bár talán 2 hét ehhez kevés is..nem tudom.

A lényeg viszont, hogy borzalmas helyesírása van. De tényleg, akkor helyett akor, hozzászoktam helyett hozá szoktam, meg még sok ilyen egyéb. Az is látszik, hogy gyorsan ír, mert több olyan hibája is van, ami arra következtet, persze a helyesírás más tészta, az már nagyon gáz, amit ő művel.

Szerintetek lenne értelme szólni neki, hogy milyen a helyesírása? Vagy ha ennyire nem vált ki belőlem semmit így lassan 3 hét után, akkor mindegy?

Én 22/L ő 23/F

2016. ápr. 15. 23:43
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Nem csak 1-1 hibája van, hanem hemzseg tőle a levél. Néha, mikor valamit jól ír, el is csodálkozok rajta.
2016. ápr. 15. 23:44
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Időpocsékolás. Nálam is a helyesírás az első szűrő.
2016. ápr. 15. 23:48
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
Ha eddig nem tanult meg helyesen írni (amit alsó osztályban kellett volna), ezek után nem is fog. Én mindenesetre nem szívesen beszélgetnék hasonló képességűekkel. 21/F
2016. ápr. 15. 23:49
 4/16 anonim ***** válasza:
96%

Miért ragaszkodsz hozzá ennyire? Ez egy online társkereső, igazán nem bonyolult továbblépni, pláne hogy nem von maga után következményeket.

Vannak kivételek, de a pocsék helyesírás általában igen kemény igénytelenségre és/vagy gyenge intelligenciára utal.

"nem dobban meg a szívem mikor látom, hogy jött tőle levél" nem értelek...

5/16 anonim ***** válasza:
31%

Kicsit várj még vele, még ne szólj. De kicsit később szólhatsz, sőt szólj is érte, ha zavar ez téged. Fontos az őszinteség.

Ez nem vall túl precíz személyiségre, ha gyorsan ír. Azért társkeresőn jobb esetben a legjobbat igyekszik mutatni magából az ember, és át is olvassa a levelet. Ha ott ilyen, akkor talán máshol is ilyen, de nem akarok hirtelen következtetéseket se levonni róla ismeretlenül.

6/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondd már el, ha 500 millió pasi közül válogathatsz, akkor mit küzdesz vele, főleg hogy egy fényévre lakik tőled. Ennyire nem lehet jóképű.
2016. ápr. 15. 23:54
 7/16 A kérdező kommentje:

Teljesen egyetértek.

Amúgy érdekes, hogy az elmúlt 10 percben 5 levelet is kaptam hogy oszt mán eszt a hejesírást csak nem tugya überőni a srác....ehh, csak szólok,hogy aki ilyet ír, azt hiszi, egyedi, de nem az. :)

2016. ápr. 15. 23:55
 8/16 anonim ***** válasza:
48%
oh, ezt fejtsd ki :D
2016. ápr. 15. 23:58
 9/16 anonim ***** válasza:
ja, bocsi benéztem :D
2016. ápr. 15. 23:59
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy hódítottam meg a nejemet, hogy elkezdtem írogatni neki. Nem a Facebookon, hanem még az internet előtt, LEVÉLBEN, postán feladva. Az, hogy gyorsan írok, eszembe sem jutott volna, hiszen meg szerettem volna hódítani őt. Voltak betűim, amelyekkel nem voltam elégedett, lapszámra írogattam és jelöltem meg a legjobbakat, hogy ahhoz hasonlítsanak. A helyesírás nálam is beugró volt. Emellé a kézírásom szépsége is bejátszott. Előtte csak 2-szer látott, de amikor randira került a sor már szerelmes volt belém ... a leveleim alapján.

Persze ma már más világ van, nem számít a kézírás, de IGENIS számítson a helyesírás! Sok mindent elárul arról a személyről, aki írja. Főleg, hogy már minden médián helyesírás ellenőrzés létezik!

Én nem foglalkoznék vele tovább.

46F

2016. ápr. 16. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!