Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srácnak, akivel levelezek, borzalmas helyesírása van? Lent
Két hete levelezek egy sráccal társkeresőn. Elég messze lakunk egymástól, a későbbiekben, mivel hamarosan (pár hónap)költözik, viszonylag közel leszünk ( egy órára egymástól).
Levelezés alapján nehéz eldöntenem, el tudnék-e vele képzelni egy kapcsolatot, de annyit mondhatok, hogy nem dobban meg a szívem mikor látom, hogy jött tőle levél. Bár talán 2 hét ehhez kevés is..nem tudom.
A lényeg viszont, hogy borzalmas helyesírása van. De tényleg, akkor helyett akor, hozzászoktam helyett hozá szoktam, meg még sok ilyen egyéb. Az is látszik, hogy gyorsan ír, mert több olyan hibája is van, ami arra következtet, persze a helyesírás más tészta, az már nagyon gáz, amit ő művel.
Szerintetek lenne értelme szólni neki, hogy milyen a helyesírása? Vagy ha ennyire nem vált ki belőlem semmit így lassan 3 hét után, akkor mindegy?
Én 22/L ő 23/F
Engem nagyon zavarna a rossz helyesírás. Én sem vagyok bajnok, de mivel műveltnek és olvasottnak tartom magam, el sem tudom képzelni, hogy a partnerem ne legyen az. Ergó, látnia kellett volna már legalább pár könyvet életében. Belülről. Ennél fogva tudnia kellene helyesen leírnia a hétköznapokban gyakran használatos szavakat.
23L
Engem is zavar, ha valaki rengeteg helyesírási hibát vét. Persze én sem írok mindig tökéletesen, mástól sem várom el. De az már túlzás, ha valaki folyamatosan helytelenül ír. Főleg, ha nem is zavarja, fel sem tűnik neki!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!