Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A srácnak, akivel levelezek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srácnak, akivel levelezek, borzalmas helyesírása van? Lent

Figyelt kérdés

Két hete levelezek egy sráccal társkeresőn. Elég messze lakunk egymástól, a későbbiekben, mivel hamarosan (pár hónap)költözik, viszonylag közel leszünk ( egy órára egymástól).

Levelezés alapján nehéz eldöntenem, el tudnék-e vele képzelni egy kapcsolatot, de annyit mondhatok, hogy nem dobban meg a szívem mikor látom, hogy jött tőle levél. Bár talán 2 hét ehhez kevés is..nem tudom.

A lényeg viszont, hogy borzalmas helyesírása van. De tényleg, akkor helyett akor, hozzászoktam helyett hozá szoktam, meg még sok ilyen egyéb. Az is látszik, hogy gyorsan ír, mert több olyan hibája is van, ami arra következtet, persze a helyesírás más tészta, az már nagyon gáz, amit ő művel.

Szerintetek lenne értelme szólni neki, hogy milyen a helyesírása? Vagy ha ennyire nem vált ki belőlem semmit így lassan 3 hét után, akkor mindegy?

Én 22/L ő 23/F

2016. ápr. 15. 23:43
1 2
 11/16 Blade Bone ***** válasza:
Én egyszer beszélgettem egy lánnyal, nagyon rondán írt, vagyis sok hibával, de valamiért nem zavart, mert közben tök aranyos is volt, mindig beszédes volt, sokszor rám is írt és emellett nagyon jószívűnek is tűnt, éreztem hogy több van benne mint amennyi az írásából látszott... Később mikor felvettük egymást facere, tátva maradt a szám, gyönyörű lány volt... Csak amíg engem ez cseppett sem érdekelt, mert más fogott meg benne, ő megmaradt a felszínen, nem jöttem be neki és szép lassan elérte, hogy ne beszéljünk... Ezt most csak azért írtam le, hogy lásd, a helyesírás nem minden, főleg itt nem neten, itt inkább a belső amit igazán jól meg kellene figyelni, persze nehéz, mert lehet, hogy éppen egy szűkszavú emberrel beszélgetsz, de azért ha kicsit a szívedre is hallgatsz, akkor talán tudod majd mi lesz a helyes. :)
2016. ápr. 16. 00:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Engem akkor zavarna, ha mellé még buta is lenne. De ha látnám, hogy van véleménye dolgokról, önálló gondolatai és a helyesírása ellenére van benne valami ami bennem nincs meg akkor ugyanúgy komolyan tudnám venni. Bár sosem értettem, hogy az istenbe nem lehet megtanulni normálisan írni.
2016. ápr. 16. 00:25
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem nagyon zavarna a rossz helyesírás. Én sem vagyok bajnok, de mivel műveltnek és olvasottnak tartom magam, el sem tudom képzelni, hogy a partnerem ne legyen az. Ergó, látnia kellett volna már legalább pár könyvet életében. Belülről. Ennél fogva tudnia kellene helyesen leírnia a hétköznapokban gyakran használatos szavakat.

23L

2016. ápr. 16. 00:29
 14/16 anonim ***** válasza:
Érdekes, mert én is extrém módon érzékeny vagyok a helyesírásra, és amikor anno interneten ismerkedtem elég sokáig, akkor számomra alapszűrőnek számított, ha nem tudott helyesen írni a fiú. Azt is megfigyeltem, hogy a helyesírás többnyire egyenesen arányos az ember értelmi szintjével, tehát velük annyira nem is foglalkoztam. Viszont a mostani barátom is tud hibásan írni (kedvencem tőle a "muszály", milliószor elmondtam neki hogy j és nem ly), de nála egyáltalán nem zavar mert szerelmes vagyok belé, és nem a helyesírásáért. És ezen felül értelmes, intelligens ember, csak valahogy ez nála nem olyan fontos. Tehát összességében azt tudom mondani, hogy ne a helyesírását nézd (habár valószínűleg nem túl intelligens az alapján mivelhogy ennyi hibát vét), hanem hogy milyen érzéseket vált ki belőled maga az ember. Mint olvastam, nem túl pozitívokat, szóval lehet hogy hagynod kellene inkább.
2016. ápr. 16. 07:50
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem is zavar, ha valaki rengeteg helyesírási hibát vét. Persze én sem írok mindig tökéletesen, mástól sem várom el. De az már túlzás, ha valaki folyamatosan helytelenül ír. Főleg, ha nem is zavarja, fel sem tűnik neki!

21/L

2016. ápr. 16. 11:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Engem az apróbb helyesírási hibák is nagyon tudnak zavarni. :( Én biztosan dobnám őt a helyedben.
2016. ápr. 19. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!