Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakítanád az ismerkedést külföldre költözés miatt?
#3 Én igen. A külföldre költözés egy igazán jól működő, tartós kapcsolatot is megvisel, egy ilyen "szimpik vagyunk egymásnak és kész"-szintű dolog nálam nem éri meg azt a belefektetett energiát, időt, pénzt, stb..., amit a helyzet fenntartása/továbbvitele megkíván.
Adott esetben, ha a másik márpedig szeretné, nem zárkóznék el a további ismerkedéstől, dumálástól messengeren vagy mittudomén (attól még lehet ebből egy értékes emberi kapcsolat) de nem is venném túl komolyra a dolgot. Ja és természetesen ezt vele is megosztanám.
Nem. Ha egyébként jól érezzük magunkat egymással, akkor miért tenném?
Viszont egyértelműsíteném, hogy én nem költözöm külföldre, tehát a kapcsolat a költözésével véget ér.
Egyik ismerősöm megismerte a párját hasonló helyzetben.Egyértelmű volt, hogy folytatni akarják, ezért nem szakadt meg a beszélgetés és tettek érte, hogy mielőbb együtt lehessenek.Pár hónap után összeköltöztek és nem sokára lesz az esküvőjük.
Szóval ha mindkét fél benne van, akkor lehetséges. De ha nincs jövő, nem fogtok egy ideig egy országban élni, akkor nem biztos, hogy foggal-körömmel kéne küzdeni a másikért.
De szerintem ezt mindenki érzi. Pl ha olyan , mint a többi randi partnered, nincs semmi különös köztetek, akkor nem biztos, hogy megéri.
De ha már pár találkozó után érzed, hogy más mint a többi és meg kéne próbálni és ő is úgy érzi,akkor nem kéne megszakítani a kapcsolatot.
Másik kérdés, hogyha tudom, hogy külföldre költözök a közeljövőben, akkor nem kezdek el ismerkedni előtte pár héttel, pont az ilyen szituk miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!