Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem szégyennek az udvarlást?
Figyelt kérdés
Amúgyis szégyenlős vagyok, főleg a lányokkal. De marhára szégyennek élném meg, ha nekem rohanni, teperni kéne egy emberért, mert puncija van, és tudna nekem gyereket szülni. A romantikus filmekben is kiröhögöm mindig az udvarló hapsit. Ha látok egy párt az utcán arra gondolok, hogy "Szegény srác, tuti meghunyászkodott...."2017. jún. 24. 14:55
11/14 anonim válasza:
Ha számodra az udvarlás a nõnek ('másik embernek') való megfeleléssel egyenlõ, ott gondok vannak! Hát nincs benned egy mélyen gyökerezõ természetes ún. vadászösztön, hogy ha tetszik egy nõ, akkor azt bizony ilyen-olyan módon, a saját eszközeiddel neked kell õt meghódítani? Az ilyen takony helyett a szülei világ életében mindent megcsináltak, semmiért nem kellett különösebben megküzdenie. Egyébként nem fog a nõ teperni nálad, szóval ha te is szeretnél egyet mint a srácok akik szerinted biztos meghunyázkodtak, akkor kicsit változtatnod kell ezen a finnyás hozzáálláson. Válaszolva a kérdésedre, valószínūleg ennek az okai a gyerekkorodban keresendõek. Meg összefüggésben állhat a szégyenlõsségeddel is. Félsz az elutasítástól. (?)
12/14 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy bármi köze lenne a gyermekkoromhoz ez. Árva fiú vagyok, nem ismertem a szüleimet. Egy egyházi árvaházban nőttem fel, gondosan elzárva a külvilágtól.... Köszi a "takony" jelzőt, hallottam már mást mástól...
2017. jún. 24. 21:44
13/14 anonim válasza:
Azért a te felfogásod sem sokkal egészségesebb. Ha a kérdezőé a legrosszabb, akkor a tied a második legrosszabb. Bár technikailag egyszinten vagytok, csak a tied tirpákabb és kicsit sikeresebb taktika.
14/14 anonim válasza:
Kedves utolsó! Én ezt nõként mertem leírni, mert volt szerencsém a kérdezõ magatartásához hasonlóval is találkozni, meg a másik véglettel is, aki napi 5 verssel udvarolt, és a szolgám akart lenni annyira papucs volt, na az volt kicsit meghunyászkodás. Hiszem hogy az arany középút a megoldás, valahol a két véglet között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!