Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem szégyennek az udvarlást?
Figyelt kérdés
Amúgyis szégyenlős vagyok, főleg a lányokkal. De marhára szégyennek élném meg, ha nekem rohanni, teperni kéne egy emberért, mert puncija van, és tudna nekem gyereket szülni. A romantikus filmekben is kiröhögöm mindig az udvarló hapsit. Ha látok egy párt az utcán arra gondolok, hogy "Szegény srác, tuti meghunyászkodott...."2017. jún. 24. 14:55
1/14 anonim válasza:
Nincs önbizalmad, az összes többi gondolatod pedig ennek a következménye.
2/14 A kérdező kommentje:
Pedig van önbizalmam.
2017. jún. 24. 15:12
3/14 anonim válasza:
Rossz nőkkel ismerkedsz. Kerülni kell a plázásokat meg a "hejcegnőket" akiket apuci szolgált 18-22 éven át. Ők ugyanis tőled is ezt fogják elvárni.
4/14 anonim válasza:
"Amúgyis szégyenlős vagyok, főleg a lányokkal" - Ha lenne önbizalmad, nem lennél az. A másik dolog, hogy még magaddal sem vagy őszinte. Nem baj. Ha nem vagy nyitott a válaszokra, miért kérdezel?
5/14 anonim válasza:
Ha van önbizalmad és szégyeled kimutatni az érzéseidet, ami egyenlő az udvarlással, az még csak önértékelési probléma lenne, de mivel írtál egyéb opciót és csodálom, hogy egy szónál nem dobott vissza a rendszer, így azt gondolom, hogy van benned egy adag másik nem iránti gyűlölet és egy jó nagy adag bunkóság.
A szegény srác pedig biztos nem hunyászkodott meg, ő csak tiszteli a párját és ki meri mutatni az érzéseit, pedig lehet, hogy neki se ment könnyen, de ő bizony nem szégyelt udvarolni. :)
6/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nőgyülölő! Csak szégyennek érzem azt, hogy egy másik embernek kéne megfelelnem. Ha valami nem jó neki, egyből kuka, meg hasonlók. Más dolgokhoz van önbizalmam.
2017. jún. 24. 15:55
7/14 anonim válasza:
Azért érzed így, mert baj van az értékrendeddel, ami a mai világban éppen nem meglepő. Elhiszed, hogy az udvarlás arról szól, hogy te pedálozol a nőnek mindent megteszel ő meg lesz oly kegyes és elfogadja az udvarlásod már ha. A mai világban az az általános sztereotípia, hogy az udvarlás a nőkön múlik, és ha bepróbálkozol egynél akkor baromi hálás lehetsz hogy egyáltalán válaszra méltat. Ez nem így van és az udvarlás sem erről szól. Egy kapcsolat kialakulása két ember kölcsönös vonzalmán alapul. Nem kell neked teperni egyáltalán, ha az aktuális hölgynek bejössz ilyenekre nincs szükség, Ahol mégis ilyesmire lenne szükség az már régen rossz. Egyszerűen csak az emberek teljesen megborultak és folyton mindenki azon kattog, hogy úristen ha rögtön válaszolok neki meg nem játszom az elérhetetlent akkor majd túl könnyű prédának tart. A másik oldalról meg hogy úr isten ha túl hamar írok rá nyomulósnak meg egyébnek fog tartani. Hülyeség...sosem értettem ezt a játszmázós dolgot. Csak hát manapság az emberek képtelenek a vágyaikat és egyebeket egyenesen kifejezni ez már sajnos csak ilyen.
8/14 anonim válasza:
" hogy te pedálozol a nőnek mindent megteszel ő meg lesz oly kegyes és elfogadja az udvarlásod már ha."
Azért sajnos van ilyen. Plázások, "apuci hejcegnői" sajnos ilyenek, de a normálisak korrekten fogadják és elvárható mértékben viszonozzák is.
9/14 anonim válasza:
Hiába terelsz kérdező, valójában nem mersz odamenni egy lányhoz, mert félsz, hogy kinevet. És azért félsz, mert azt gondolod, nevetséges vagy.
10/14 anonim válasza:
En csak akkor udvarolok ha mar tudom hogy tetszem neki , mert az elott nekem nagyon hulyen nez ki, olyan termeszet ellenes az egesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!