Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vannak még olyan lányok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan lányok, akik megkövetelik az udvarlást, ha egy férfi akar tőlük valamit?

Figyelt kérdés
2016. szept. 21. 22:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz udvarlás alatt?
2016. szept. 21. 22:59
 2/13 anonim ***** válasza:
30%

Igen!

Mert aki tud udvarolni, es kitarto az tenyleg akar valamit!

Aki "udvarol" egy napig, csak hogy megkaphassa a lanyt, viszont ha nem kapja meg tovabbtipeg az ilyenert nem erdemes idot vesztegetni!

2016. szept. 21. 23:03
 3/13 anonim ***** válasza:
48%
#2-es aszongya', "kitartó". Sírok. ;D Aztán majd kapom az idézést, hogy miért zaklatom Ikszipsz Ilonkát.
2016. szept. 21. 23:07
 4/13 anonim ***** válasza:
86%

Megkövetelni bárki tud bármit.

Az érdemi kérdés inkább az, hogy (hol) vannak még olyan lányok, akik meg tudják győzni a férfit arról, hogy nekik érdemes udvarolni.

Ugyanis normális esetben (a komolyan gondolt) udvarláshoz előbb ez kell...

2016. szept. 21. 23:12
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
+ az, hogy az udvarlás alatt egy kitalálható, teljesíthető dolgot értsenek, ne pedig valami olyat, amit ők sem biztos, hogy tudnak, hogy mit is várnak el, de amit a férfi csinál, az tuti nem jó.
2016. szept. 21. 23:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, bár manapság kicsit megváltozott az udvarlás. Ismerkedtem olyan lánnyal, aki célzást tett rá jó párszor, hogy örülne, ha a munkahelyére kapna tőlem 10.000 forintért egy rózsacsokrot. Olyanról is hallottam, aki Sound bérletet értett udvarlás alatt. Szóval érdekelne, hogy milyen jellegű udvarlásra gondolsz?
2016. szept. 21. 23:42
 7/13 anonim ***** válasza:
36%

Draga 3-as, aszongya :D

Neked is megvan a sajat velemenyed, es nekem is! Te sem vagy egy udvarlos fajta, szoval mit keresel a kerdesnel? Vagy arra varsz,hogy mindenki azt irja hogy nem, minek az udvarlas eleg a szex is?!

Ocska nocskek es ocska fiucskak. Osszeillo paros vegulis :)

A kivetelnek persze tisztelet!

2016. szept. 21. 23:45
 8/13 anonim ***** válasza:
51%
Megkövetelik a jófiútól, udvarolgasson csak. Közben meg elsőre lefekszenek a macsó alfával.
2016. szept. 22. 00:11
 9/13 anonim ***** válasza:

Én örülnék neki, de már nem lehet azt elvárni, mint régen. Más szelek fújnak, egy idő után valamit adni is kell. Viszont azt elvárom, hogy attól még, hogy összejöttünk, néha lepjen meg ezzel-azzal. Nem értékre, hanem gesztusra gondolok, egy-egy kávé, csoki, stb. Én nő létemre gondolni szoktam ilyen figyelmességekre, de ugyebár ez nem az én feladatom lenne jó esetben.

A legfontosabb a részemről, hogy ne viselkedjen gyökeresen máshogy, miután megkapott.

2016. szept. 22. 07:26
 10/13 anonim ***** válasza:
68%

Persze, megkövetelik attól, akitől megkapják. Közben meg összefekszenek azzal, aki azonnal hanydt dönti őket. De inkább olyanokkal találkoztam, akik már az első találkán azt várták, hogy szex legyen. Második meg nem is volt.

Inkább az a kérdés, hogy van-e olyan lány, aki megérdemli, hogy udvaroljanak neki? Mert inkább csak ribizliket látok, de dámákat nem...

2016. szept. 22. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!