Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vannak még olyan lányok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan lányok, akik megkövetelik az udvarlást, ha egy férfi akar tőlük valamit?

Figyelt kérdés
2016. szept. 21. 22:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"Más szelek fújnak, egy idő után valamit adni is kell."

Na ez egy óriási félreértés. Régen is ugyanúgy bele kellett tennie a nőnek a saját részét is: az akkor se ment, hogy a férfi egyoldalúan körbeugrálja a nőt, mint egy vásári majom, és a nő ezt semmilyen módon nem viszonozza.

Ami változot, az az, hogy akkor még a nők tudták, hogy hogyan kell viszonozni egy férfi közeledését, hogy a férfi lássa, hogy érdemes ennek a nőnek udvarolni.

És nem testi dolgokról beszélek, hanem gesztusokról, kölcsönös tiszteletről, figyelmességről, odaadásról és társairól.

"Nem értékre, hanem gesztusra gondolok, egy-egy kávé, csoki, stb. Én nő létemre gondolni szoktam ilyen figyelmességekre, de ugyebár ez nem az én feladatom lenne jó esetben. "

Na ez az irdatlan gáz a mai lányokkal.

De. Ez pont ugyanúgy a nők feladata is, elvégre se nem gumibabát, se nem méltóságos úrnőt keres a férfi, hanem társat.

És az nagyon jó, hogy te szoktál ilyeneket csinálni, de az, hogy azt képzeled, hogy ez valami extra, és te ezzel valamiféle nagy kegyet gyakorolsz (elvégre ez a "férfi dolga" lenne), az nagyon gáz.

Na ezért is szokott elmenni a férfiak kedve az udvarlástól, mert a mai lányoknak (és véletlenül sem nőknek) fingjuk sincs arról, hogy nekik mit kéne tenniük az udvarlás alatt.

Úgy képzelik, hogy az a világ legtermészetesebb dolga, hogy egy férfi körbeugrálja őket, mint valami lányregényben, de abba bele se gondolnak, hogy azt ki is kell érdemelni, és hogy az udvarlás sose golt egyoldalú dolog.

Csak régen még a nők is tudtak viselkedni.

2016. szept. 22. 08:19
 12/13 Sunshinedoll ***** válasza:

Én megkövetelem. Az ilyen "nincs kedved együtt lógni ma este" baromságoktól agymenést kapok. Legyen normális ötlete, menjünk el vacsorázni, koktélozni, borozni, moziba, koncertre, kiállításra, sétálni, kávézni, vegyen nekem virágot néha, ha úgy van. Az ilyen gyere át, nézzünk filmet aztán vagy d-gunk vagy nem f-szomságokat nem nézem semmibe.

Lássam rajta, hogy igyekszik, elég hálás társaság és partner tudok lenni, ha látom, hogy valaki megerőlteti magát és nem csak azért van ott, mert nincs jobb dolga, vagy mert a másik 2 tyúkja nem ér rá aznap este :D

2016. szept. 22. 10:24
 13/13 anonim válasza:

Szerintem néha egy-egy szál virág nagyon lovagias tud lenni! Én boldog lennék tőle. Csak szerintem a fiúk/férfiak mapaság azt hiszik, ez "kevés" :(

Vagy a játékos/szórakoztató meglepetések is tökéletesek udvarlás céljából.

19 l

2016. szept. 23. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!