Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/ nők! Hogy szeretitek az udvarlást?
Most itt számítottam legalább néhány soros leírásra, hogy lássam neked is van valami fogalmad, koncepciód arról hogy te mit szeretnél vagy hogy a nők mit szeretnek.
Tudod kezdetnek, legelső lépésben pont azt, hogy legyenek saját gondolatai.
Apád nem tanított csajozni? Nem volt valami férfi példaképed, akitől tanultál volna valamit a nőkről?
Tényleg mintha azt várnád, hogy ide most kisregényeket írjunk neked.
Na, azt hittem mekkora humorherold vagyok, aztán most nézem előttem a csaj már elsütötte a nap poénját hogyaszondja:
"Ha a pasi kreatív és KITALÁLJA A GONDOLATAIM."
Megyek is, holnap is lesz nap...
Amit az utolsó válaszadó, hogy engem vegyen figyelembe és aszerint udvaroljon ne pedig úgy ahogy tanulta valahonnan.
rossz példa: Beszélgettünk arról, hogy ki mit szeret, mondtam, hogy nem rajongok a vágott virágokért. Következő randin azt kaptam... Miután nem örültem neki őszintén; közölte, hogy de a nők szokták szeretni, az exe is odáig volt, úgy illik, ez az udvarlás része és blablabla.
Másban is így viselkedett, nem volt egy hosszú kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!