Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az egyik munkatársammal úgy tűnik bejövünk egymásnak, akkor mit lehetne csinálni?
Figyelt kérdés
Másik osztályon dolgozik, de beszéltünk is már egy kicsit. Ilyenkor hogyan tudnék hozzá közeledni? L2017. jún. 22. 20:44
1/8 anonim válasza:
Ezért tart itt ez az ország, Te is a munkahelyeden a bögyörőre gondolsz, ahelyett, hogy dolgoznál!
2/8 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy esetleg kollégák bejönnek egymásnak, az már inkább baj, hogy nem mernek egymáshoz közeledni, hát úgy meg nem is lesz semmi. :-)
Esetleg próbáljatok együtt ebédelni valamikor, meghívhatod egy kávéra, vagy ha lesz céges csapatépítő, ott is próbálhatsz közelebb kerülni hozzá.
Nekem voltak kollégáim, akik munkahelyen jöttek össze, ma már boldog házasok. Persze vannak cégek, ahol ezekre a munkahelyi lamúrokra vannak kikötések, nem tudom, a ti munkahelyetek milyen ebből a szempontból.
3/8 A legrosszabb válasza:
Építsétek a szocializmust! A munkásosztály a paradicsomba megy.
4/8 A kérdező kommentje:
Munka az haladna attól még. Csak már egy éve nem volt senkim és ő űgy tünik megfelene. Nem akarom beégetni magam az egész cég előtt, hogy pasizni próbálok. Nem tudom mit lehetne itt csinálni. Mit mondjak neki legközelebb?
2017. jún. 22. 21:24
5/8 A kérdező kommentje:
ebédelni is másokkal szokott
2017. jún. 22. 21:25
6/8 anonim válasza:
Attól nem fog a világ összedőlni,ha elhívod magaddal kávézni,beszélgetni!Talán csak munkahelyi pletyka lesz belőle,talán éppen életed párját ismered meg így.Ezt sosem tudhatod.Az emberekkel meg nem kell foglalkozni,sokaknak savanyú a szőlő.
7/8 A kérdező kommentje:
És akkor miről beszélgessünk? kicsit csöndesebb vagyok. Nem jobb inkább, ha moziba hívom? Úgyis vagy egy a közelünkben.
2017. jún. 22. 21:55
8/8 anonim válasza:
Ha neked az komfortosabb, hívd el moziba.
Mindegy, csak valamelyikőtök klépjen már, mert ez így őrjítő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!