Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettetek már bele valakibe, vagy szeretett belétek valaki itt, egymásnak írogatás után?
Igen, de azóta többet soha. Veszélyes dolog egy idealizált alakba belezúgni, márpedig az adott személy írása pont ilyen: általában távol áll a valós személytől.
Biztos vagyok benne, hogy van, akinél ez nem sült így el, de nekem általában óriási csalódások lettek a vége (és azóta én magam is nagyon figyelek arra, hogy az írásbeli énem ne üssön el a valóstól). Tudod, mikor valaki írásban jóhumorú, vagány, olyan kis pozitív, aranyos, élőben meg egyszerűen nem tudsz vele mit kezdeni és egy egész más ember... Nekem általában egyből követte a "kiszeretés" az ilyen helyzeteket, amivel nem lett volna gond, csak fordítva meg maradt a szimpátia és kialakult egy mindenhogy kényelmetlen helyzet... (legalábbis nekem az volt, mert nem szeretek senkit megbántani azzal, hogy visszautasítom, holott muszáj)
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!