Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok/nők! Volt már, hogy segítettetek már férfinak nőt találni, mert normális, jófej volt, de nektek nem jött be, és szerettetek volna segíteni esetleg?
Figyelt kérdés
Sikerült segítséggel, ha volt ilyen?2016. júl. 3. 15:00
1/22 anonim válasza:
Nők és a segitségnyújtás??!... Arra nem hajlandóak, hogy barátilag(!) eljöjjenek beszélgetni egy szingli sráccal, még úgy sem, hogy megigérem, nem próbálkoznék be...
2/22 Komolyan mondod? válasza:
Nem volt meg ilyen.
Szerintem a ferfiakk ettol sokkal buszkebbek. En sem kernek/fogadnek el segitseget attol a ferfitol, aki visszautasitott.
3/22 anonim válasza:
Nekem volt már, hogy így próbált meg segíteni egy lány, de persze nem lett belőle semmi, mert túl ronda vagyok hozzá.
4/22 anonim válasza:
Én itt próbáltam segíteni a gyakorin több férfinak. Volt aki vacsorát ajánlott, annak ellenére, hogy írtam nekik, hogy én csak segíteni szeretnék. Azóta leszoktam az ilyesmiről, átlagban csak véleményezem egy-egy férfi külső, belső tulajdonságait, önbizalom fejlesztés segítésében, vagy kérdésekkel próbálok segíteni megfejteni miért nem találnak barátnőt. Vagy tippeket adok nekik, hogy hol milyen helyen keressék a leendő barátnőjüket. Siker élményem is van amúgy. Egy még ki nem alakult kapcsolatnál segítettem a srácnak, hogy tudja a lánynak megmondani, hogy szereti. Könnyű volt, mivel a lány már mondta neki. De jó élmény volt mikor vacsora közben míg a lány kiment mosdóba, írt egy sms-t, hogy sikerült. :)
5/22 anonim válasza:
Nem. Nem vagyok önjelölt kerítő.
6/22 anonim válasza:
Nem tudom, de szerintem ez marha idegesítő. Mármint hogy egy társaság kitalálja hogy Tomi és Kati összeillenek, hozzuk őket össze. Aztán a két szerencsétlen, ül egymással szemben/mellett és mindenki rájuk figyel, hogy na toljátok, hajrá. Ennél gázosabb jelenség nem sok van. 22/F
7/22 anonim válasza:
Szerintem is h.lyeség, en csak gyakorin próbáltam közeget keresni nekik, egy-egy kérdést, amit olvastam belinkeltem nekik, csak, hogy könnyítsek a keresgelésbe, de nem szóltam bele, hogy na most xx-el kéne összejönnöd, mert mindenki magánügye, hogy kit szeretne.
8/22 anonim válasza:
Olyan már volt, hogy egy ismerősöm tanácstalan volt, hogyan közeledjen a kiszemeltjéhez, és akkor adtam neki pár tippet, ami bejött, és azóta a lány a felesége, de itt nem arról volt szó, hogy nőt kellett volna találni, mert a jelölt már azelőtt megvolt, hogy mi ismertük volna egymást, csak a bátorság hiányzott a kezdeti lépésekhez.
9/22 anonim válasza:
Nem volt még ilyen, nem is érdekük a nőknek. Az ilyen férfiakat friendzone-ba teszik inkább és élvezik a társaságukat. Ha segítenének, az energiabefektetés lenne, és még el is veszítenék a férfit, ha sikerülne találnia valakit.
10/22 anonim válasza:
Kérdező, láttál te már valaha olyat, hogy egy nő érdemben segített egy férfinak bármiben?
Na jó, a szépfiúknak esetleg. De, aki csak átlagos azzal csak akkor állnak szóba, ha valami szívesség kell, esetleg, ha unatkoznak. Egy nő csak akkor segít egy férfinak, ha valamilyen érdek fűzi hozzá. Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!