Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok/nők! Volt már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok/nők! Volt már, hogy segítettetek már férfinak nőt találni, mert normális, jófej volt, de nektek nem jött be, és szerettetek volna segíteni esetleg?

Figyelt kérdés
Sikerült segítséggel, ha volt ilyen?

2016. júl. 3. 15:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
47%
Egy olyan férfi, aki nem jött be a nőnek, és az adott nő között a barátság annyiból áll legtöbbször,hogy köszönnek egymásnak, jó esetben. Ennyi, kész, nem hogy a nő részéről segítség nyújtás. Ne vicceljünk már! Nekik abból mi haszon származna?
2016. júl. 3. 16:14
 12/22 anonim ***** válasza:
Srácok, nektek nem lenne ciki, ha valaki kerítősködne nektek?... Én nőként is leépítem az ilyen önjelölt kerítőket.
2016. júl. 3. 16:15
 13/22 anonim ***** válasza:
47%

@12

Rohadtul nem lenne égő. Mivel tudom, hogy a kinézetem miatt önerőből sosem fogok tudni barátnőt szerezni, így kénytelen lennének egy közvetítőre hagyatkozni. Csak amikor ezt megemlítem, érdekes módon az összes "barátom" eltűnik... Igaz, ha ilyen barátaim vannak, legalább ellenségre nincs szükségem. :)

2016. júl. 3. 20:03
 14/22 anonim ***** válasza:

*lennék

Bocs.

2016. júl. 3. 20:08
 15/22 anonim ***** válasza:
Engem bosszant, ha valaki kerítősködik, de ti tudjátok.
2016. júl. 3. 20:36
 16/22 anonim ***** válasza:

Persze, mert te nő vagy, fogalmad sincs milyen az, amikor az egyetlen esélyed az ismerkedésre, az, ha vadidegeneket szólítasz le.

2016. júl. 3. 21:03
 17/22 A kérdező kommentje:

sztem szép dolog lenne ha segítene egy nő egy férfinak akár ilyen téren is, ahogy tud, de lehet, h van abban vmi, h nem nagyon érdekük, h elveszítsenek egy jó barátot

én segítenék nőnek normális párt találni, ha nem érdekem akkor is. :) kinek segítsek? :)

2016. júl. 3. 21:50
 18/22 anonim ***** válasza:
42%

"Nők és a segitségnyújtás??!... Arra nem hajlandóak, hogy barátilag(!) eljöjjenek beszélgetni egy szingli sráccal, még úgy sem, hogy megigérem, nem próbálkoznék be...

"

Mármint idegen nők? Mi a francért menne veled bárki idegen csak jótéteményből beszélgetni? Akár férfi, akár nő?

2016. júl. 3. 23:24
 19/22 Gábor19... ***** válasza:
Én már néhányszor jártam igy. Jött új kollegina a munkahelyemre, én meg próbáltam meghódítani, persze nem sikerült; de be akart ajánlani valamelyik selejtes barátnőjének:D
2016. júl. 4. 20:41
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem idegen nők, nem tudom hol olvastál ilyet. Látom kavarni te is tudsz.

2016. júl. 4. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!