Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok/nők! Volt már, hogy segítettetek már férfinak nőt találni, mert normális, jófej volt, de nektek nem jött be, és szerettetek volna segíteni esetleg?
@12
Rohadtul nem lenne égő. Mivel tudom, hogy a kinézetem miatt önerőből sosem fogok tudni barátnőt szerezni, így kénytelen lennének egy közvetítőre hagyatkozni. Csak amikor ezt megemlítem, érdekes módon az összes "barátom" eltűnik... Igaz, ha ilyen barátaim vannak, legalább ellenségre nincs szükségem. :)
Persze, mert te nő vagy, fogalmad sincs milyen az, amikor az egyetlen esélyed az ismerkedésre, az, ha vadidegeneket szólítasz le.
sztem szép dolog lenne ha segítene egy nő egy férfinak akár ilyen téren is, ahogy tud, de lehet, h van abban vmi, h nem nagyon érdekük, h elveszítsenek egy jó barátot
én segítenék nőnek normális párt találni, ha nem érdekem akkor is. :) kinek segítsek? :)
"Nők és a segitségnyújtás??!... Arra nem hajlandóak, hogy barátilag(!) eljöjjenek beszélgetni egy szingli sráccal, még úgy sem, hogy megigérem, nem próbálkoznék be...
"
Mármint idegen nők? Mi a francért menne veled bárki idegen csak jótéteményből beszélgetni? Akár férfi, akár nő?
Nem idegen nők, nem tudom hol olvastál ilyet. Látom kavarni te is tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!