Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok/nők! Volt már, hogy segítettetek már férfinak nőt találni, mert normális, jófej volt, de nektek nem jött be, és szerettetek volna segíteni esetleg?
Figyelt kérdés
Sikerült segítséggel, ha volt ilyen?2016. júl. 3. 15:00
21/22 anonim válasza:
20-as, tekintve, hogy nem adtál erre vonatkozó további információt, nem jogos az elvárásod. És az illetők a barátaid?
Ha igen:
- miért kell biztosítanod őket, hogy nem felszedni akarod őket? Ez elég gyanús. nekem a fiú barátaimnak sose kéne ezt elmondaniuk, mert magától értetődik.
- Ha biztosítanod kell őket erről, mégse vagytok közeli barátok.
- Ha nem vagytok közeli barátok, miért várod, hogy bárki felemelje a fenekét érted?
22/22 anonim válasza:
És hogy a kérdésre is feleljek: fiú barátaimnak adnék tanácsot, ha valamelyikkérné, de még egyik se kérte, magamtól meg nem pofázok bele mások életébe. Ettől függetlenül szerintem minden nő más, minden férfi is más, így mi nők is csak tippelni tudunk, mit csináljon. Azt el tudom mondnai, mit ne tegyen, de garantálni, hogy így meg úgy majd tetszeni fogsz, azt nem. De eddig senki se kérte a segítségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!