Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác, akinek kölcsönösen tetszünk egymásnak, viszont részegen megakart csókolni, de nem engedtem. Jól tettem?
Szóval van egy srác akivel 2 hónapja ismerkedtem meg a barátaimon keresztül. Folyton utalgat,bókol,aztán most amikor hétvégén buli volt és részeg,elmondta,hogy tetszem neki és megakart csókolni,de nem engedtem,pont azért mert részeg volt. Másnap beszéltem vele erről,akkor azt mondta nem a részegség miatt mondta,hogy tetszem neki,komoly, de mivel közös barátaink vannak, fél lépni,mert ki tudja később mi lehet és nem akar feszültséget. Ez nagyon fáj,és most félek megromlik a viszonyunk. :(
Ti mit gondoltok?
Előre is köszönöm!
L/26, F/28
Én azt gondolom, hogy neked is pont olyan részegnek kellett volna lenned azon a bulin, azt' most semmi problémád se lenne: szépen visszasmároltál volna, aztán elbotorkáltok egy üres szobába és dugtok egy hatalmasat. Utána meg már ki le nem ...., hogy mit mondanak azok a közös "barátok".
A buli az BULI. Erénycsőszöknek/jókislányoknak semmi keresnivalójuk arrafelé. Mert hát pont arról szól a dolog, hogy lazítson az ember lánya-fia.
Hasonló helyzetben voltam.
Részegen bátor volt, józanul nem. Én sem engedtem a csókot, akkor este azt mondta ez egy jó pont nála. Viszont mégis azt a lányt választotta, aki már első nap lefeküdt vele...:D
Szóval, szerintem befogja érni ő is kevesebb tartású lánnyal is...
Részegen minden elmondott a lányról. Szóval itt nem a megjátszásról beszéltem, hanem arról hogy soknak elég csak a szexkapcsolat mert aki nem adja egyből oda magát azt inkább félre teszik.
Nem elérhetetlent játszottam, csak kíváncsi voltam érdemes-e rá várni, mivel külföldön dolgozik. Szóval ennyi.:D
Végigolvasva azt hittem megint valami tini nyavajgás, aztán láttam az életkorokat... No mindegy, szerintem, ha eddig volt tartásod, ezután is legyen. Kétesélyes a dolog, hacsak meg akart hágni, most dobbantani fog, ha komolyan gondolja a dolgot, akkor lehet bejön neki az hogy nemadod magad könnyen. Ha megbántad a dolgot, és most már benne lennél a muriban. Ird meg neki, hogy vigyen el randizni, és esetleg megmutatod milyen jól csokolozol. Felnőtt ember vagy megteheted...
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!