Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok fiú miért írogat, próbálkozik akkor is, ha a csaj passzív?
Tegyük fel, hogy a fiú folyton ír a csajnak, mindig van egy újabb kérdése. A csaj válaszol, de nem kérdez vissza, és csak annyit tesz hozzá a beszélgetéshez, hogy válaszol a kérdésekre. A fiú ezt miért nem érzékeli, hogy azért csinálja a csaj, mert nem kölcsönös az érdeklődés?
Ha nem szerelemről van szó, hanem csak nemrég ismerte meg a csajt.
Jaj, meg volt olyan is, hogy megkért egy srác, hogy meséljek magamról. Kérdeztem, hogy mit szeretne tudni. Erre egy üzenetben elküldött 15-20 kérdést, de nem is szépen feltéve, hanem csak szavakban: Kedvenc könyv? Hobbi? Jogsi? Kocsi? Háziállat? Blablabla... hát nem győztem válaszolni. :D
Meg két srác is olyat játszott velem, hogy két válaszlehetőség közül kell egyet kiválasztanom, pl Gyümölcsleves vagy húsleves. Ez egy ideig vicces volt, de amikor már fél órája toltuk, eléggé meguntam. Visszakérdeztem az első kettőre, de nem válaszolt. :D
Az ismerkedés egyre inkább állásinterjú-szagú, piacosodik a társ keresése ugyanúgy, mint az állás keresése.
Nekem olyan volt egyszer, hogy azt írta a srác: "Írjunk felváltva rossz tulajdonságokat magunkról, és az nyer, aki már nem tud többet mondani! Kezdem én! Horkolok."
Dehogy nem lenne, akkor az lenne a baj, hogy "miért nem ír? Hát nem érdeklem? Miért ilyen passzív?" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!