Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a gázzab szerep amikor 2 homoszexuális pasi szexelnek? Aktív (aki dug), vagy a Passzív (akit dugnak)? kérlek írd oda hogy csaj vagy fiú voltál-e. Esetleg indoklást.
Hogy lenne már "gáz" ami mindkét félnek jólesik?
(Lány vagyok, hetero.)
Aki passzív azért passzív mert élvezi és nem azért mert az aktív fél miatt el kell tűrnie. Egyik se gáz :)
16/L
Meleg, 20/F.
Mind a kettő szerep, élvezetes, szexnél uni vagyok, azaz én is és ő is szerepet cserélgetünk.. nagyon szuper a meleg szex, jó, lehet ha heteroszexuális lennék a punci mellett érvelnék 3:) de a lényeg hogy nem gáz itt egyik se.. Számomra, csak az a gáz, hogy valaki alkalmit keres és teljesen ismeretlenekkel, fűvel-fával hál.. ennyi.
Egyik sem gáz egyáltalán! Én meleg srác vagyok, a párommal mindkét felállást nagyon szeretjük! Mindketten unik vagyunk és szerencsére ebből nem volt még probléma, hogy ki melyik szerepet szeretné inkább.
Kicsit furcsa a kérdésed, de remélem használható választ sikerült adnom :)
19/24fiú-fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!