Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek melyik a gázzab...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szfvarboy23 kérdése:

Szerintetek melyik a gázzab szerep amikor 2 homoszexuális pasi szexelnek? Aktív (aki dug), vagy a Passzív (akit dugnak)? kérlek írd oda hogy csaj vagy fiú voltál-e. Esetleg indoklást.

Figyelt kérdés

2014. jan. 11. 16:37
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
9%

Az aktív a gázabb. Aki szereti a párját, eszébe sem jut ilyen, hogy megkúrja. Azt a testnyílást nem erre tervezték. A folyamatos igénybevételtől előbb-utóbb jelentkezni fognak a testi problémák azon a területen.

Csak azért mert a kapcsolatban az egyik fél van olyan áldozatkész, odaadó, hogy megengedné a popószexet, nem azt jelenti, hogy ki is kell használni.

Aki ezt mégis megteszi, az nem sokra tartja a párját. A párunk egészsége, testi épsége kéne, hogy a legfontosabb legyen mindenekelőtt, a saját örömünk elé helyezve.

2015. aug. 9. 21:10
 22/50 anonim ***** válasza:
0%
Lány voltam.
2015. aug. 9. 21:11
 23/50 anonim ***** válasza:
88%

Kedves előző Lány:

Ha egy témáról halvány lila gőzöd sincs, minek szólsz hozzá? Nemgondolood, hogy elöbb tájékozódni kellene egy kicsit, mielőtt hülyeségeket írkálsz?

Mégis honnan a rákból veszed, hogy a passzív szerep nem élvezetes? Nagyon is élvezetes tud lenni. Sőt...

Ha nekem lenne párom, és ilyennel jönne, hogy azért nem akar "megrakni" mert annyira szeret, hogy nem tenne velem ilyet soha, úgy rúgnám ki, hgy a lába nem érné a földet.

Egy kapcsolatban, szerintem alap, hogy figyelembe vesszük a másik igényeit. Ha nekem pl. van igényem a passzív szerepre, akkor a párom nyílván megteszi, ha valóban szeret, mert tudja, hogy ezzel nekem örömet szerez. Mint ahogy remélhetőleg én is neki.

Egy passzív meleg.

2015. aug. 21. 16:41
 24/50 anonim ***** válasza:
0%
Te írkálsz hülyeségeket, még egy szöveget sem vagy képes értelmezni.
2015. aug. 21. 21:24
 25/50 anonim ***** válasza:
5%
Ha valami hátsó fertályi problémád lenne, amikor még az orvos is eltilt a popószextől, remélem te azért akkor is így fogsz harcolni hősiesen, hogy megrakjon a párod.
2015. aug. 21. 21:26
 26/50 anonim ***** válasza:
0%

El se tudod képzelni, mennyi végbélrákos van. Ez az egyik leggyakoribb. Ez persze független a szexuális beállítottságtól, preferenciától.

Jó hogy nem már, majd a beteg kihajítja a párját, mint macskát szarni, ha nem akarja megkúrni a végbélrákos seggét. Ne nevettesd már ki magad!

2015. aug. 21. 21:30
 27/50 anonim ***** válasza:
0%
Ez épp olyan, mintha a párom arra kérne, hogy kúrjam már meg egy műbrokival. Sosem tennék ilyet vele, bármennyire is szeretné mondván, hogy ez neki élvezetes, mert tudom, hogy ez az egészségére ártalmas. Én pedig nem asszisztálnék ilyesmihez. Akit szeretek, annak nem akarok rosszat, közreműködni meg pláne nem fogok benne. Ha ő fel akarná nyomni magának, csinálja, de én nem fogom megrakni vele.
2015. aug. 21. 21:34
 28/50 anonim ***** válasza:
82%

Azért bírom az ilyen libákat, egészségügyi ismeretek nincsenek, pasikat se látott még szexelni és osztja az észt. Tudod a meleg pasik nagyobb arányban figyelnek oda a saját és a partnerük egészségére, mint a hetero pasik és nők (sic!) - elég csak ennek az oldalnak a kérdéseit végigolvasni, hogy lásd - persze tegyük hozzá, hogy egy toleránsabb országban nagyobb arányban kérnek korán orvosi segítséget a melegek, mint nálunk

tudod kislány, lehet ésszel is szexelni és akkor nem lesznek problémák, olvass kicsit utána a témának!

2015. aug. 21. 23:37
 29/50 Scav ***** válasza:
92%

Egyik se gáz, önként csinálja. Ha jól esik nekik, hát csinálják. Semmi közöm hozzá.

hetero 32F

2015. szept. 25. 11:26
 30/50 anonim ***** válasza:
84%

Kedves 26-os válaszoló:

Hogy a rákba jön ide a rák?

Teljesen egészséges vagyok.

Egyébként meg nem hinném, hogy egy rákosnak az lenne a legfőbb gondja, hogy megkúrják-e vagy sem.

2015. szept. 26. 18:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!