Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szfvarboy23 kérdése:
Szerintetek melyik a gázzab szerep amikor 2 homoszexuális pasi szexelnek? Aktív (aki dug), vagy a Passzív (akit dugnak)? kérlek írd oda hogy csaj vagy fiú voltál-e. Esetleg indoklást.
Figyelt kérdés
2014. jan. 11. 16:37
11/50 anonim válasza:
Ha arra vonatkozik a kérdés, hogy melyiknek kell jobban odafigyelni, jobban felkészülni, akkor a passzív. Nem is mindenkinek megy.
12/50 anonim válasza:
semmi gáz nincs abban, ha 2 felnőtt ember, közös elhatározással szexel, tök mindegy milyen felállásban/pozícióban...
36/N
14/50 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz én pl jobban szeretem ha engem dugnak
15/50 anonim válasza:
A "gáz" az,ha feltételezed,hogy két ember kapcsolatában valamelyik fél nem azt teszi ami neki a legjobban esik.
16/50 anonim válasza:
mivel azt állitják,hogy a filmben szereplő fiúcskák nem buzzzancsóok csak imitálják,és mivel szinész fizetnek is neki,mindenképp van valaki aki kevésbé élvezi a dolgot,és pénzért mindent alapon...
szóval a passzivnak gázabb.
az aktivot még fel is szopják ha kell,erre van afelszopolány bizony létezik ilyen.
17/50 anonim válasza:
Milyen èrzès a passzív szerep? Jó? F/21
18/50 anonim válasza:
Pfuj undorító ocsmány férgek. Ki szeretné ha egy 18centiméteres vér eres kolbász kibe mozogjon a végbeledben?
20/50 anonim válasza:
Természetesen mindkét szerep csodálatos. Mindenki abban érzi jól magát ami a neki való és kedves egészségére is. Én kipróbáltam mindkettőt, de nekem a passzív jött be, és ennek megfelelő párt kerestem. Mindkettőnknek így a legjobb. Ő párosodik velem tetszése szerint, én pedig teljesen kiszolgálom az ő nemi szervét. Ezzel teljesen kerek minden közöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!