Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért viselkednek egyes nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkednek egyes nők így a férfiakkal?

Figyelt kérdés
Vonaton utaztam. És egy átlagos inkább csinos nő ült mellettem egy kupéba. Jött egy teljesen átlagos srác és a csaj elé ült. A férfi teljesen normálisan beszélgetni ismerkedni próbált a lánnyal, nem volt tolakodó, nem volt bunkó teljesen intelligens volt. A csaj kb. egy 5 perc múlva elkezdett nevetni felállt és hangosan megjegyezte hogy istenem már a vonaton is ennyi lúzer van és kiment szánalmas nevetéssel
2017. jún. 18. 16:15
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Szánalmas a nő viselkedése. Mondom ezt nőként.

Ha velem történne ilyesmi, hogy van egy srác, aki végig kultúráltan próbál ismerkedni, de nem jön be bekem, akkor ameddig nem egyértelmű, hogy akar tőlem vmit, kedvesen válaszolgatok, mert az is lehet, hogy csak beszélgetni akar, meg unatkozik... ha meg már látom, hogy más okból, akkor rövidre fogom, hogy "bocsi, nem igazán vagy az esetem / jössz be, szóval ha úgy akarsz ismerkedni, nem akarlak hitegetni".

2017. jún. 19. 11:46
 42/42 anonim ***** válasza:

Tipikus mai legalja hozzáállás a nő részéről. És ezek után lehet csodálkozni, miért ekézik ennyien a nőket itt. Többek között ezért: mert ha egy srác ismerkedni próbál, akkor is csak bunkó, tahó megalázást kap. Még nemet se vagytok képesek mondani kultúráltan.

Lehet engem is lepontozni, ha valakinek fáj az igazság.

2018. okt. 30. 00:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!