Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van kb minden 10.huszonéves nőnek apakomplexusa és 40-es férfiakkal járnak?
Némelyik barátnőm megmondja nekem (30 f), hogy nem járnának 40-es férfiakkal, mégis ezeknek a férfiaknak csak-csak összejön évente 1-2 fiatal pipi. Pedig finoman szólva is létszik rajtuk a kor.
pl:
Nézd meg a szex kategóriát, ott meg 20-as pasik keresnek 40-es nőket. Így kerek a világ.
Egyébként fogalmam sincs, de biztos vagyok benne, az apakomplexus mellett a pénz is számít. Illetve a pénz mégjobban. Én spec. nem járnék 20 évessel. 38F
Azért, hogy neked ne jusson egy se belőlük. Háhááá-háháháhááá!
(Miért, te szerencsétlen... neked volna kedved apukát játszani a csajodnak?
Neeem? Naugye! Akkó' azok a csajok nálad labdába se rúghatnak. De akkor mi a pampogás tárgya? Hogy nem kapsz azokból, akik nem is kellenének? LOL.)
Legalább a 40-es férfiak be tudják pótolni a 20-as korukban meg nem dugott puncikat, mivel akkoriban meg az akkori 40-es korosztály huzigálta a korukbeli csajokat. El van tolódva egy kicsit a dolog. A nők huszon éves korukban kaphatnak meg akit akarnak, negyven körül már nem nagyon kelendőek főleg gyerekkel, kivéve néhányat akik jól tartják magukat. A férfiak meg 30-40 körül már megkaphatják a korukbelieket és a fiatal, zsenge puncikat is. Persze nem a csutkára lerongyolódott férfiak, hanem akik viszonylag igényesek. Meg azért, ha pénzük van akkor azzal is meg lehet dugni pár fiatal kalandozó lánykát.
Amúgy ezeket az öregedő fæszon pörgőket nem kell sajnálni, mert olyanok is...
Mert ők érett igazi férfiak,akik tisztában vannak azzal,hogy mit akarnak!!
Nem olyanok,mint egy 20-on vagy 30éves pasikák ,akik azt sem tudják mit akarnak,és elvárják,hogy a nő kezdeményezzen..
Nem tudják, hogy mit akarnak...
Nők azok aztán tudják már akkor amikor a világra jönnek. Pént meg faßt.
Tudom, túlságosan általánosítottam így le leszek pontozva. Meg a sorrend sem biztos, hogy stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!