Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gold digger jelenség a nők körében a feminizmus melléktermékeként alakult ki? Alapból az egyenjogúságra törekvő irányzat követői miért viselkednek sokszor gold diggerként?
Anyám fodrászatban dolgozik, sokszor megyek be hozzá ha az egyetemen nincs óra.
Ismerem az ottani fodrász csajokat, na és a vendégek jó részét is.
Hogy én ott miket szoktam hallani, azt jobb ha nem is írom le ide, mert nem csak nekem, de másoknak is sok lenne.
Akik bejönnek hajat meg körmöt csináltatni, persze az első a férfiakról való pletykázás.
van itt társkeresős sztori, welneszhétvége, házastárstól válás, úgy hogy az övé legyen minden és még sorolhatnám.
Persze én sem vagyok már fiatal, 22 vagyok, de sokszor még tanácsot is akarnak adni, amit udvariasan meghallgatok, de nem szeretnék követni.
Ők mind keményen feministának vallják magukat, és szinte majdnem mind azt nézi hogy a pasinak mije van.
20-50 között jönnek általában hajat csináltatni, és elsőnek nem is akartam elhinni ezt.
De aztán ezen az oldalon is olvasgattam, elég abszurdnak tűnik ez a dolog.
Ez a jelenség miért alakult ki?
vagy a média befolyásoló tevékenysége tehet róla, hogy sok mai nő így gondolkodik az ismerkedés terén?
Szerintem egy normális férfi vagy fiú nem csalná meg a párját, hanem szeretné tiszta szívből.
A médiában, főleg a zene tv-kben és a valóságshow-kban nem ezt lehet látni, az a jobb társadalmi előítélet szempontjából, aki többet tud felmutatni, és ezért sikeres is lehet.
Magyarul külcsín az egész.
Édes istenem, buta vagy, mint a föld. Évezredek óta ez megy.
Miért gold digger az, aki nem akar lúzer pasit, főleg, mikor maga is jól keres?
A fogalmat is kevered. Aranyaso az, aki valóban gazdag pasit keres, azokból viszont igen kevés van ebben az országban.
Aranyos kamu kérdés kisfiam. Jár a keksz!
Szerinted a feminizmus lényege, hogy s nő nem dolgozik, csak háztartásbeli, és esetleg gyereket nevel, mint 200 éve?
Gratulálok.
Én is mindig arról beszélgetek a fodrasznál, milyen ro.hadtul feminista vagyok. Mi másról!?
"azokból viszont igen kevés van ebben az országban."
Aha:)
csak a puncsos fagyi oldalon pár hónappala regisztráció után 2500 sugarbaby regisztrál, és van rá kb 150 sugardaddy aki belőlük válogat.
Az elittárs oldalán meg jóval többen vannak.
de engem inkább a jelenség kialakulásának a háttere érdekel a társadalmi rétegződés szempontjából.
Egy ideológia irányzat követői, aki az egyenjogúság mellett harcolnak hogy lehet hogy pont egy elnyomó szélsőséges nézet mellett kötnek ki, hogy egy pasi legyen náluk jóval több, mutasson többet az életben?
Ez nem új jelenség, kicsit sem, csak most van neki ilyen flancos neve. A történelem során a nők mindig is arra törekedtek, hogy "jó partit fogjanak maguknak". Nyilván ennek az elsődleges oka, hogy akkor a nő teljesen ki volt szolgáltatva a férjének, a társadalomnak, az egyetlen reménye egy jó életre az volt, ha jól megy férjhez.
Ma már persze a legtöbb nő megteremti magának az anyagi biztonságot, de ettől függetlenül mindig is lesznek olyanok, akik "jó partit" akarnak fogni.
Igen, annak mellékterméke. A feminizmus elfajzott változata a feminácizmus bizony nagyon sok önellentmondást tartalmaz, ahogy minden ilyen beteg, szélsőséges eszme.
Egyszerűen a férfit egy aranybányának tekintik.
A média is hozzátesz, hiszen ott mindig csak azt hallani, hogy "te nő vagy, neked ez jár, meg még a jobb is, mert nő vagy, és szép meg gyönyörű meg különleges".
"Igen, annak mellékterméke. A feminizmus elfajzott változata a feminácizmus bizony nagyon sok önellentmondást tartalmaz, ahogy minden ilyen beteg, szélsőséges eszme.
Egyszerűen a férfit egy aranybányának tekintik. "
Pont ez érdekel, hogy miért alakult át ez az alapból jónak mondható ideológia(feminizmus).
Sajnos olyan mellékágai vannak, ami már nem az egyenjogúságot hirdeti.
A suliban az egyik órán is feljött ez a téma, társadalmi rétegződésnél, ahol az újkori társadalmi rétegződésről beszéltünk, vagyis inkább a tanár, és a rétegződés különféle ideológia behatásairól is beszélt.
Itt emelte ki a feminizmust.
Magadnak mondasz ellent. 150 pénzes pasi jut sok ezer nőre. És abból a 150-bol jelentős mennyiség csak kamuzza, hogy pénzes, inkább csóró és ingyen akar dugni.
Amúgy ez már megint a gusztustalan oldalatok ingyen reklámja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!