Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkednek egyes nők így a férfiakkal?
# 35
Azok. Nem tartom magam valami túl nagy embernek, de már azt sértésnek venném, ha ezek hozzám merészelnének szólni. :D
Mondom ez a baj veletek emberek.
Legyetek már férfiak könyörgöm.
Olyan szinten gáz amit toltok,hogy eszméletlen.
Lehet a srác nem értett a szóból,hogy bocsi de nem,mert sajnos ilyenek általában a palik.
Nem értik meg a nemet,fingjuk sincs a nőkről.
Borzalmas.
Tehát mert nem jött be neki a gyerek egyből rib_nc,meg remélitek szenvedni fog,meghal ilyenek.
Brávó,nektek nő isten ments,maradjatok MArokMArcsinál.
Nem csodálom a nők külföldi palikat akarnak,mert undorító ami itt megy komolyan.Külföldiek tudnak a nőkkel bánni ti meg nem.
Ti gondolom bárkivel összejöttök csak lyuka legyen,tehát nem utasítottok el senkit,bárkivel bármikor.
Ez a ti dolgotok,de valaki megteheti,hogy válogasson.
CSak nektek bántja a csőrötöket,hogy nem kellettek a csinos nőknek és egyből rib_nc.
29F
"Mert Nő. A nők ilyenek. Ribizliskednek."
Ó, nem az a ribizli, aki válogatás nélkül lefekszik mindnekivel? Most megtzdtam, hogy az, aki nem akar ismerkedni :)
Dehogy nem volt tolakodó. Még azt sem vette észre, hogy a csaj nem vevő rá. Hogy tudnak egyesek ilyen minimális szociális érzékkel élni?
Magyarázhatod nekik utolsó.
A magyar pasik szociális a béka feneke alatt vannak de nagyon,ezért is sikertelenek mindenben nagyon nagy arányban.
Tisztelet a kivételnek.
Na #39, most pontosan azt csinálod, ami miatt ti ekézitek a férfiakat: általánosítás. Még a Kérdező se írt ilyet a kérdésében, persze nektek alanyi jogotok, mi?
Jó, akkor én meg azt mondom, hogy a magyar nők anyagiasak, annak fekszenek alá, aki többet ígér érte. Megvan a tudományos szakkifejezés az ilyen nőkre...
Én is férfi vagyok amúgy utolsó.
Igen amelyik nő megteheti az a legjobbat válassza.
Miért te melyiket választod?
-Google vagy egy kis irodát munkahelynek,ha tehetnéd?
Vagy melyik kaja kell?
-Paprikás krumpli vagy Ohama steak szépen feltálalva?
A legjobbat és a legtöbbet kell magadból kihozni és akkor lesz meg a minőségi életed,de ez mindenben igaz.
Munkahelyen is ha minőségi munkát végzel és tepersz több pént kapsz több lehetőséget.
Ha épited magad és életed több lehetőséged a nőknél is.
Teljesen megértem a csajt. Odamegy egy vasággyal 40 kiló srác aki próbál valami intelligens dumát összehozni leplezve azt hogy mennyire unalmas fazon valójában. A csaj fáradt volt csak nyugodtan szeretett volna utazni talán valami egyértelmű jelet is adott hogy nem érdekli az egész de a srác észre se vette.
Jól tette hogy kinevette és megalázta, legalább a srác egy időre biztosan befejezi ezt az utazás közbeni erőltetett ismerkedést és más lányokat is békén fog hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!