Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkednek egyes nők így a férfiakkal?
"Persze az itteni p_csák támogatják a nő viselkedését ami nem is csoda."
Kikérem magamnak. És nem támogatom. Én sosem viselkednék úgy, aki intelligensen próbál velem ismerkedni. Csakis cuppogó, primitív taplóknak és cigányoknak szoktam bunkón odaszólni. Vagy a csávónak, aki letapizott a mozgólépcsőn pár hónapja.
Volt olyan, hogy elküldtek volna engem is vonaton, de normálisan beszélt a lány és tisztázva lett a helyzet. Kb ugyan ez volt a felállás. Megkérdeztem szabad-e a hely, beszélgetést kezdeményeztem. Mondta, hogy ne haragudjak, de nem szeretne velem ismerkedni. Mondtam neki, hogy nem is lenne értelme, mert esélyes, hogy nem látjuk egymást többet, viszont 6 órát utazom, gondoltam beszélgetek, ha van kedve hozzá. Mondta, hogy ja, bocsi azt hitte valamit akarok, beszélgetni van kedve. Eldumáltunk egy órát és leszállt. Nem kötelező sem beszélgetni sem ismerkedni de nekem sem tetszett volna, ha leoltanak ilyen hangnemben csak mert megszólítottam. Nem vagyunk kötelesek szerintem gondolatot olvasni szerintem.
30/f
Bunkón reagált a csaj, de a srác valszeg nem vette az adást, hogy a lány nem akar vele társalogni, ismerkedni.
Azért kíváncsi lettem volna arra pár kérdésre :)
Amúgy 5 perc sok idő, ha a lány nem reagál, nem aktív a beszélgetésben, akkor le kellett volna állnia.
Nem kötelező ismerkedni senkinek, ha nem akar. És beszélgetni sem.
"20 évvel ezelőtt MINDEN lány/nő normális volt, most meg az összes egyszerre bolondult meg. Ja, és ezt nem csak én látom így.42/F"
Te öregedtél... a lányok is, akikről beszélsz? Veled egykorúakkal akarsz összejönni?
Primitívek, Kérdező, nekik ez okoz örömöt, hogy másba ott rúghatnak bele, ahol azt hiszik, fáj.
A pasas pontosan azt tette, amit itt mantráznak a párkapcsolati trollok: megszólította élőben, ismerkedni próbált, igyekezett. Most már akkor tehát ez a baj.
Egyszerűbb hagyni őket a 3,14csába, ők maguk se tudják, mi a fenét akarnak, de tőlünk várják el, hogy majd mi kitaláljuk. Ez ilyen hülye játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!