Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok gyk-s magányos férfinak is ez lesz a sorsa, komolyan ennyire közönyös lett a világ?
#30, társadalmi és gazdasági okokból vannak egymásra utalva az emberek. Azt ne keverd a párkapcsolatokkal, mert csúsztatsz.
Én elhiszem, hogy te nem tudod elképzelni, hogy létezhet boldog magányos ember is, de ne akard már előadni, hogy ez automatische minden emberre igaz. Te nem láttál ilyet, tehát úgy vagy vele, mint az egyszeri parasztbácsi a zsiráffal ugye..."ilyen állat márpedig nincs!"
Lehet, hogy te nem gondoltad komolyan és vered a nyálad, én viszont tényleg kíváncsi lennék egy tudományosan megalapozott ellenvéleményre, mert nekem is hasznos lehet, de semmit nem találtam eddig, ami rácáfolt volna. Ellenben tudok linkelni egy valag cikket, de elég, ha beírod a Google Scholarba, hogy social support.
Aztán lehet hitegetni meg okoskodni. Majd ha lesz róla szignifikáns papír, akkor.
#24 Az biztos hogy befolyásolják. A párkapcsolati társak pl tönkretesznek idegileg.
A többi ember nevében nem nyilatkozhatom, de én speciel sokkal egészségesebb vagyok, mióta nincs mellettem társ. A legutóbbi párkapcsolatom vége felé 1 hónapra kizártak a plazmaadásból a magas vérnyomásom és szar vérképem miatt, most meg nem győzi a doki dicsérni, milyen szép egyensúlyban vannak a mindenféle fehérjék meg zsír, meg minden egyéb a véremben. Lehet hogy rövidebb ideig fogok élni ezek szerint a kutatások szerint, de azt legalább jó közérzettel, egészségesen. És egy kutatás sem tud róla meggyőzni, hogy szarul vagyok.
#26 Ha statisztika. Aki tanult matematikát, és ismeri a statisztika axiomatikus felépülését, az tudja, hogy egy 10000 elemű mintából 1 elem nem szignifikáns. Ha 9999 elem eredménye x, 1 elem eredménye y, akkor alig találsz olyan próbát, amely elvetné, hogy a valószínűségi változód várható értéke x, pedig ha az x és y közt alacsony a különbség (pl x=1, y=1,1), és a valószínűségi változó 0,01% -ban y -t vesz fel, akkor bizony a hipotézisvizsgálat megviccelt. (Persze ilyen esetekben jóval nagyobb minták esetén kiütne a turpisság). Tessék csak utána számolni.
Ha tehát 10000 embert megvizsgáltak, és 9999 szarul volt társ nélkül, 1 meg nem, akkor statisztikával alátámasztható, hogy az emberek szarul vannak, ha nincs társuk. Az 1 ember elveszik a rendszerben, mert azt az 0,01% nem szignifikáns. Mindenhol, ahol matematikai statisztikát használnak, megjelenhet ez a hiba, mert a világ nem olyan szép rendezett, mint a matematika. Túl sok a változó, túl sok a hibalehetőség, és bizony ha valós időben szeretnénk eredményeket, kénytelenek vagyunk a becslés eszközével élni. Így bár lehet hogy te olvasol egy tanulmányt, ahol azt állítják, hogy minden ember piros, meg hogy erre statisztika van, de ilyenkor mindig tudd, hogy a statisztika becsapós dolog ha a gyakorlati alkalmazásáról van szó, és a 100% sosem 100%. (Ja, és statisztikát használnak az időjárás előrejelzéshez is.)
Konklúzió:
"Ám Kérdező, ne gondolj, hogy aki egyedül van, az csak boldogtalan lehet. Fenét. Egyedül, magányosan is lehet boldog, kiegyensúlyozott az ember, megvan a szabadsága, nem kell senkiért felelősséget vállalnia, teheti amit akar, a pénze csak az övé, és sorolhatnám még." kijelentéseket nem sikerült megcáfolni az emberiség 100% -ára, így simán létezhet ilyen ember.
#32, a "social supportnak" továbbra sincs semmi köze a párkapcsolatokhoz, akármennyire is toporzékolsz. Kb. mintha az almát akarnád összehozni a rinocérosszal, hogy "de hát mindkettő szerves". Igen, találsz olyan emberkéket, akik szerint egyedül semmi értelme az életnek, és az elméletüket egyetemes igazságként akarják tálalni. Ez egyszerűen egy hamubansült fszság. Tehát ha az emberek egy nagy százaléka szereti Michael Jacksong, akkor az automatsiche minden emberre igaz lesz? Ha nem kérdeztek meg erről egyesével minden embert, és nem felelt mind a 7 milliárd igennel, akkor a meglátás NEM igaz minden emberre.
"Attól az még nem lesz általános a populáció többi tagjára."
Én soha nem is állítottam ilyet. Ellenben te...
"egyedül, MAGÁNYOSAN is lehet boldog az ember".
Magányosan pont nem, mert az nem a szingliséget jelenti, hanem olyan szintű elmagányosodást, mint a blikkes cikkben a fickó, hogy észre sem veszik, hogy halott... Ha nem tudsz fogalmazni, ne engem okolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!