Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok gyk-s magányos férfinak is ez lesz a sorsa, komolyan
ennyire közönyös lett a világ?
3-as vagyok. Egy szóval sem mondtam, hogy szánalomból összejönnék bárkivel is. De ha a szomszédom - akiről tudom, hogy konkrétan nincsenek rokonai sem - kb. ezer évig nem jönne elő a lakásából, azért csak megpróbálnék valahogy utána járni, hogy nem esett-e esetleg valami baja... :) de mondom, lehet, hogy az én véleményem nem mérvadó. :)
2017. jún. 15. 13:56
Mégis kinek kéne örök életre olyan pár, aki itt siránkozik naphosszat és magát sajnálja? Az emberek egy életet kaptak és abban boldogok akarnak lenni. Senkihez nem fogják az életüket sajnálatból hozzákötni, ezt nem lehet elvárni.
2017. jún. 15. 14:00
Elég érdekes, hogy azért a lakógyűlésen felmerül, hogy hol van a faxi több ízben, de bekopogni, ha nincs válasz rendőrt hívni nem jut eszébe senkinek. Elég kézenfekvő lett volna. Aztán az a pánikszerű fertőtlenítés utána xD. 10 évig szívták basszus. :D. Azért annak is nyugodtan ki lehet adni a szegénységi bizonyítványt aki egy hullával egy hátban vidáman éldegél.
30/f
2017. jún. 15. 14:11
Most befostál, hogy egyedül maradsz és mumifikálódni fogsz a lakásban? :D
Szedd össze magad és ismerkedj, senki nem fog neked könyörögni, hogy legyél a barátja, férje, ismerőse!
2017. jún. 15. 14:20
A gyik-es férfiak, talán a legszánalmasabb lények a világon. Még egy rovar is tesz a céljaiért, de ezek... csak a nőket szidni, golddiggerezni, és saját magukat sajnáltatni tudják, hogy ők csúnyák és alacsonyak. Még egy rovar is küzd ha bekerül egy pókhálóba, de a gyik-es férfiak meg csak sajnáltatni próbálnák magukat a pókkal, ha a rovar helyében lennének.
2017. jún. 15. 14:20
15-ös nagyon igazad van!!!
2017. jún. 15. 14:50
Új életcél. :O Ezt én is be akarom játszani. Milyen már, amikor jön be az új lakó, örül a szerzett kis ingatlannak, én meg ott figyelnék mumifikálódott hullaként egy fotelból.
Sürgősen be kell szereznem egy fotelt.
2017. jún. 15. 15:13
Úristen, csodálkozol ? A világot tartod közönyösnek, mert szerencsétlenségedre nincs senkid ehelyett inkább itt sajnáltatod magadat, de véletlenül sem veled,a világgal van a gond igazad van
2017. jún. 15. 15:40
Èn biztos így járok.Szinte nekem sincsen senkim.Csajoknál meg semmi esèlyem nincsen.Azt se tudom minek dolgozok.Hiszen nem lesz senkim aki örökölne.28f
2017. jún. 15. 16:21
15 te nagyon el vagy tévedve. Vannak a gyk-n más topikok is nem csak a felnőtt kapcsolatok :D
30/f
2017. jún. 15. 16:39
Kapcsolódó kérdések: