Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyebb egy 30-40 éves férfinak még a fiatalabb csajokat hajkurászni, mint egzisztenciát teremteni és családot alapítani?
igen egyszerűbb.. Úgy tartja a mondás, hogy a pokolba vezető út nem véletlenül van kikövezve.
kikövezett úton pedig könnyű, megerőltetéstől mentesen haladni.
Feleségem 24 éves, két éve vagyunk együtt.
Ezt csak arra mondom, hogy szerencsére nincs törvény írva arról, hogy egy 30-40 éves férfi csak 30-40 éves nővel állapodhat meg.
33/f
Mégis ki az a hülye, aki lecseréli a saját függetlenségét arra, hogy a feleség meg a gyerek rabja legyen?
Szerencsére vannak ilyen hasznos hülyék is, de én őszintén mindig sajnáltam őket, hogy se álmok se tervek, se vidámság csak meló-kaja-alvás a pénzüket meg abba a feneketlen lyukba döntik, amit családnak csúfolnak, még nyugodtan beteg se lehet, mert mi lesz a családdal? Be se szólhat a főnökének, mert nincs munka, jaj mi lesz a családdal? Vagy szimplán csak munkahelyet se vállalhat száz kilométerrel arrébb, mert jaj mi lesz a családdal...hányinger! Tulajdonképpen azon csodálkozom, hogy még van egy rakás szerencsétlen, akinek kell család, tudod mit, nekem van családom, de abban án vagyok a gyerek, az, hogy fölcsinálok egy nőt és onnantól kiérdemlem az "apa" címet, meg az örökös bérrabszolgaságot feléjük hát mocskosul nem vonz. Főleg, hogy azt minden idióta meg tudja csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!