Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meg kell várnom, amíg 30 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg kell várnom, amíg 30 éves nem leszek és ki nem építek egy egzisztenciát?

Figyelt kérdés
23/F
2015. okt. 22. 23:52
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
71%
Nővel együtt nem lehet építeni?
2015. okt. 22. 23:54
 2/25 anonim ***** válasza:
70%
így van !
2015. okt. 22. 23:57
 3/25 anonim ***** válasza:
72%

mo-n egzisztencia?

szerintem benézted az országot.

2015. okt. 23. 00:41
 4/25 anonim ***** válasza:
20%

Hmm... szóval ez úgy működik, hogy csak várnom kell és lesz pénzem?? Kirááály... majd ha 30 éves leszel, dobj már egy emilt, szívesen hozzádmegyek, és eltarthatsz, így mindkettőnk álma valóra válik.

Addig kénytelen vagyok dolgozni meg tanulni :(

Hajjajj hogy lesz így pasim...

2015. okt. 23. 01:06
 5/25 A kérdező kommentje:
#1 Hát úgy látszik nem. Mert ha nem vagyok minimum 4-7 évvel idősebb, akkor "túl fiatal vagyok".
2015. okt. 23. 07:45
 6/25 anonim ***** válasza:
11%
#1 Nem. Még ha hajlandó is leállni veled, az építésben nem fog részt venni.
2015. okt. 23. 08:15
 7/25 anonim ***** válasza:
28%
Nekem azért kell megvárnom, mert akkor elég öreg leszek a huszonéves pasiknak, most tizenévesek hajtanak rám, De nem vagyok pedofil:) De a korombeli pasiknak az öregebb nők kellenek, szóval buktam pár évig:(
2015. okt. 23. 08:49
 8/25 anonim ***** válasza:
55%
Ja, a párommal együtt építjük az életünket, segítek amiben tudok, támogatom, de neki nem jó:) Szóval legközelebb a pénzre fogok menni:)
2015. okt. 23. 08:51
 9/25 anonim ***** válasza:
36%
23 évesen pont abban a korban vagy, ami a legnehezebb egy férfi életében. Tizenéves lányoknak öreg vagy már, a veled egykorúaknak meg még gyerek vagy (érted, ezt azok mondják, akik sikítva meg nyáladzva ugranak a pasijuk nyakába...), szóval most vagy a legkevésbé kelendőbb, arról nem is beszélve, hogy ekkor kezdik elvárni tőled, hogy már legyen saját munkád, lakásod meg legyél önálló, ha pedig ezeknek nem tudsz eleget tenni, akkor a többségi társadalom szemében nem számítasz igazi férfinak. Szóval igen, a legtöbb, amit tehetsz az az, hogy elkezded kiépíteni az életedet és, ha mázlid van, akkor 6-7 éven belül már olyan szinten leszel, ami kívánatos lesz az olyan korú nőknek, amilyen most te vagy.
2015. okt. 23. 09:01
 10/25 anonim ***** válasza:
41%
Sok korodbelinek van barátnője, tehát ha nem jut nő, más a probléma gyökere.
2015. okt. 23. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!