Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meg kell várnom, amíg 30 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg kell várnom, amíg 30 éves nem leszek és ki nem építek egy egzisztenciát?

Figyelt kérdés
23/F
2015. okt. 22. 23:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
36%

Baz. Akkor én eltoltam, hogy évek óta élek együtt a szerelmemmen albérletben ahonnan közös pénzen megyünk saját tulajdonba. Csak keresnem kellettv olna egy 30+ aki eltart.

Na az ilyen mentalitású emberektőlfordul fel a gyomrom. Mindegy pasi vagy csaj. Kérdező, ne rinyálj, van épp elég egykorú pár ne mondja nekem senki, hogy nem. Jártatok ti már bármelyik egyetemen?

2015. okt. 23. 10:19
 12/25 A kérdező kommentje:
#9 mondanivalójában van igazság. Túl fiatal vagyok egy kapcsolathoz. Kiélem magam, filmeket nézek, játszok, közben dolgozok, megtanulok hogyan kell bánni a pénzzel, önfejlesztő könyveket olvasok, kigyúrom magam és új ruhákat veszek. Majd ezeknek későn meg fog jönni a gyümölcse.
2015. okt. 23. 11:16
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

hát...a kiélem magam férfiaknál enyhén mást jelent.

1.megtanulsz verekedni,mondjuk boxedzésen.

2.felszedsz és megdugsz 50 nőt.

legyenek ezek a célok a filmezés helyett.

2015. okt. 23. 11:19
 14/25 A kérdező kommentje:

#7 Mennyi idős vagy most?

#10 Igen, bennem van hiba. Mert suliban mindig én voltam a csendes, kiközösítettek,én voltam a feketebárány, ezért ha ott foglalkoztam lányokkal, akkor elhajtottak. Igen, az én hibám. És túl érzelmes vagyok. Az én hibám az én hibám az én hibám. Tessék, felismertem, hogy én vagyok a hibás. Szóval mit tanácsolsz, toljam tele magam tesztoszteronnal vagy játsszam meg magam? A tervemet egy fentebbi válaszomban már leírtam.

2015. okt. 23. 11:22
 15/25 anonim ***** válasza:
20%
Hát sajnos ki kell ábrándítsalak ha úgy gondolod hogy az "egzisztencia" meg fogja oldani a párkeresés nehézségeit. Én 29 vagyok de már annyira nem bízok a nőkben hogy szinte már nem is akarok párt találni eddigi tapasztalataim szerint a kocsi meg a kp mennyiség volt bennem a vonzó. Persze nem kellenek a negatív hozzászólások biztos csak én futottam össze ilyen "hölgyekkel".
2015. okt. 23. 11:43
 16/25 anonim ***** válasza:
14%
haver ha nincs jó kocsid saját lakásod havi 300 400e fizud ne adj isten anyucinál laksz eláshatod magad a nőknel. de ne szenvedj velük prostizni olcsóbb mint barátnőt fent tartani
2015. okt. 23. 11:50
 17/25 anonim ***** válasza:
44%
A szokásos lepontozás helyett egyenes választ szeretnék kapni arra, hogy a huszonévesen otthon lakó, suliba járó vagy nem túl sok pénzért dolgozó és kocsival sem rendelkező férfi ismerőseim közül hogyan lehet szinte az összesnek barátnője.
2015. okt. 23. 15:47
 18/25 anonim ***** válasza:
16%
#17 Úgy, hogy jól néznek ki. A siker a nőknél a külső és a pénz "összegéből" jön ki. Tehát aki nagyon jól néz ki, az akár az anyjáéknál is lakhat, és az se baj, ha egy büdös vasa sincs. Aki meg ocsmány, annak egy nagy családi ház meg egy vadiúj BMW a minimum.
2015. okt. 23. 16:21
 19/25 anonim ***** válasza:
65%

17#

Emlékszel még Dzhokhar Tsarnaev-ra? Több ezer csaj rajongott érte Twitteren még azután is, hogy előállították. Jóképű, tipikus szépfiú, aki a mosolyával lányok tömegeit tudja levenni a lábáról. Íme egy kép róla:

[link]

Sármos, nemde?

Ja, hogy nem tudod ki ő? Talán ezen a néven felismered: Jahar, a bostoni robbantó. Igen, ő volt az egyik elkövetője a bostoni maratonon történt terrortámadásnak. Jahar esete a tökéletes iskolapélda arra, hogy, ha elég jóképű vagy, akkor nők tömegei még gyilkosként is szeretni fognak, pusztán azért, mert tetszel nekik, ha jól emlékszem, akkor még petíciót is írattak, hogy engedjék szabadon, mert "olyan cuki". Igen, egy terroristába szeretett bele egy halom nő, azért, mert jóképű. Ez nem csak a fiataloknál működik. Emlékszel még Schmuck Andor kampányára? A figura után csak úgy döglöttek a nyugdíjas nők, mert elegáns volt és nyájasan beszélt velük, nyugdíjas klubokban haknizott a vén muffoknak, természetesen a megkörnyékezett nyanyák mind rá szavaztak.

Ennyi az egész. A nőket baromi egyszerű befolyásolni a szép külsejű férfiaknak. Lehetsz te egy erőszakos barom, aki elveri őket minden nap, de semmi gond, ragaszkodni fognak hozzád. Rengeteg olyan esetet ismerek, a környezetemből és beszámolókból, hogy a nők orbitális nagy szemétségeket néztek el a férfinak, pusztán azért, mert jóképű volt. Ha munkanélküli, ha csóró, ha suttyó, ha hülye, mint a föld, ezek nem számítanak, ha van elég sármod ahhoz, hogy ezt elnézzék neked.

2015. okt. 23. 16:46
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem néznek ki különösebben jól (persze nem is bányarémek, de teljesen átlagosak).
2015. okt. 23. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!