Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok gyk-s magányos férfinak is ez lesz a sorsa, komolyan ennyire közönyös lett a világ?
Sajnos Kérdező, a világ, az egész mosléktársadalom ennyire fos hely lett. Az emberek magasról tesznek egymásra, nem bíznak egymásban, gyűlölik-marják egymást a mindenféle mesterséges ellentétekkel, amiket a kormány meg a hatalmi elit szít közöttük. Nézd meg az itteni ügyeletes nólifer trollnokokat, jótékony célra soha egyik se fordítaná az energiáját, inkább fröcskölődik egy jót arc nélkül a neten, de megoldást egyik se kínálna a példára. Ezeket a legalja pronyókat kiskorúsítani kellene komolyan, mert olyan szinten gyagyásak, hogy veszélyesek magukra & a többi emberre is. Mosléktársadalom at its finest.
Ám Kérdező, ne gondolj, hogy aki egyedül van, az csak boldogtalan lehet. Fenét. Egyedül, magányosan is lehet boldog, kiegyensúlyozott az ember, megvan a szabadsága, nem kell senkiért felelősséget vállalnia, teheti amit akar, a pénze csak az övé, és sorolhatnám még. Ezt csak a gyenge akaratú kapcsolatfüggők, társfüggők nem képesek belátni.
"Ám Kérdező, ne gondolj, hogy aki egyedül van, az csak boldogtalan lehet. Fenét. Egyedül, magányosan is lehet boldog, kiegyensúlyozott az ember, megvan a szabadsága, nem kell senkiért felelősséget vállalnia, teheti amit akar, a pénze csak az övé, és sorolhatnám még. Ezt csak a gyenge akaratú kapcsolatfüggők, társfüggők nem képesek belátni."
ekkora eszetlenséget is rég olvastam már.
"ekkora eszetlenséget is rég olvastam már."
Pedig rengeteg ilyen ember van, köztük én is. Te figyuka, attól hogy még nem találkoztál ilyennel, nem jelenti automatische azt, hogy nem is léteznek!
Én se úsztam még egy medencében rozmárokkal, mégse tagadom a létüket.
#24, egy egységes sémát akarsz kivétel nélkül ráhúzni minden emberre. Igen, sokan vannak, akik társfüggők, kapcsolatfüggők, és tényleg nem tudják elképzelni azt, hogy valaki nélkül éljék le az életüket. Anno úgy 500 éve pedig szilárd meggyőződése volt minden embernek, hogy levegőnél nehezebb test sohasem fog fölemelkedni a földről. Megdőlt. Ideje, hogy ez a buta hipotézis is megdőljön, miszerint az ember csak és kizárólag más emberekkel együtt lehet boldog.
Én boldog vagyok egyedül is, más választásom úgy sincs, tehát kénytelen voltam megszokni. Sikerült. Aztán meg is szerettem a dolgot. Kismillió ember élt tök egyedül, és jó sokáig, szóval ez nem egy egyetemes igazság, hogy aki szingli marad, az korábban hal meg.
25-ös, hagyd abba a hülyeségeid.
az ember nem elég önmagának. az ember társas lény. tagadhatod, de csak magadat ámítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!