Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők néha pontosan tudják, hogy egy férfinak csak kalandra kellenek, mégis belemennek?
Belemennek ha tenyleg belefér az értékrendjükbe és tetszik nekik a férfi.
A legtöbb pasi ,aki arra hajt hitegeti a csajt hogy nem csak szexet akar,sokan meg bedölnek és igen jogossan akad ki a nő ha erre rájön.
Volt olyan időszakom hogy csak szexkapcsolatot akartam és akkor nem is kerestem olyan pasit akivel kapcsolatot akarnék.
n25
Na meg ha tenyleg korekt a pasi,ami nagyon ritka és belemegy a csaj,akkor azis közre jáchat hogy naív a csaj hogy ''ő majd megváltoztatja,mellette majd megmarad".
n15
Vannak olyan férfiak, akiktől a nők is csak szexet akarnak ;)
Ismerek én is olyan srácot, akivel simán első szóra lefeküdnék, de párkapcsolatban nem tudnám elviselni. (életstílusa/munkája miatt)
Legtöbb esetben szándékosan belemennek, mert kell nekik a dugás. Csak utána csorbulást éreznek a nőiességükön, hogy egy férfi csak úgy megkúrta őket és egy kis rinyálással nyalogatják be ezt a sebet. "Csak szexre kellettem neki, átvert blabla." Ez csak egy fedezék. Emögé simán el tudnak bújni minden meglovagolt farok után. El van könyvelve az aktus a gonosz férfiak szexmániája következményének.
Hogy nem leszel r.banc 30 fasż után? Mond azt, hogy mind átvert, te azt hitted feleségül vesz mindegyik. Ezt hazudhatod a világnak és magadnak is. Valójában meg mind a 30-at visítva élvezted és ha lehetne minddel újra nyomatnál egyet.
Miért? Egy nő nem akarhat csak kalandot?
Ettől függetlenül kereshetik az igazit is. Van, akinek belefér a kaland, keresi, másnak nem. A nők sem egyformák, nem egy homogén massza. Istenem!
Úgy megköszönném ha egyszer nem fiúk/férfiak nyilatkozgatnának helyettünk.
Mi sem szólunk bele pénisznagyságot firtató kérdésekbe.
"Mi sem szólunk bele pénisznagyságot firtató kérdésekbe." Nem-e? Már maga a kérdés is miattatok van abban a témában. Nőknek nem számítana a méret akkor a kérdés sem lenne, mert vizeléshez mindegy lenne, hogy mekkora a szerszám.
A nők pontosan annyi kalandot akarnak mint a férfiak, csak a kalandok kivitelezéséhez van egy fedő sztori. Nem kalandozott csak "átverték".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!