Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mi ez a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi ez a kapcsolat köztünk? Érdemes lenne mégis közelebb engednem magamhoz? 26/nő

Figyelt kérdés
Van egy férfi az életemben, akit télen ismertem meg, azóta vonzódunk egymáshoz, tavasszal egyre közelebb kerültünk egymáshoz, alig vártam, hogy végre meghódítsam, sikerült! Azóta rengeteget beszélgetünk, belsőleg egy számomra tökéletes férfi, vele úgy gondolom megváltozhatna az életem, természetesen jó irányba, mégsem hagyom, hogy találkozzunk, egy falat építettem kettőnk közé. Igazából ő tipikusan nem a szőke herceg fehér lovon kategória és ez bizonytalanít el folyton. De belsőleg pedig annyira tökéletes és sokszor külsőleg is annak látom, de ha egyedül vagyok és ezen kattogok, mindig elbizonytalanodom, hogy lehetne jobb pasim is stb. Nem érzem magam tökéletes nőnek, de tény, hogy külsőleg jobb pasit is kaphatnék, viszont belsőleg közel sem biztos. Van egy másik férfi is az életemben, ő külsőleg és belsőleg is tökéletesnek tűnik, nála ez az, ami "gyanús", hogy ilyen talán nem létezik. És valamiért a sötét hajú herceg felé húz a szívem, de mindig elbizonytalanodom! Mondtam már neki, hogy valami plusz hiányzik, amit éreznem kellene, de ő azt felelte vár, nem adja fel, persze ha hagyom. Egyébként neki mindent elmondhatok, tényleg a legféltettebb titkaim is, van egy betegségem, amit mások eddig nem igazán tudtak elfogadni, ő mégis ebben is támogat, segít.
2017. jún. 9. 08:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Neked van egy barátod, akire nem nedvesedsz, ő pedig várja a csodát, mert tisztában van vele, hogy nem kaphat meg nőket a te kategóriádból. Röviden így lehetne összefoglalni.
2017. jún. 9. 08:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

alig vártam, hogy végre meghódítsam, sikerült!

mégsem hagyom, hogy találkozzunk, egy falat építettem kettőnk közé

nem a szőke herceg fehér lovon kategória

stb.

Kíméld meg magadtól. Rohadt gáz, hogy felnőttek így szórakoznak, mint a hülye gyerekek.

2017. jún. 9. 08:43
 3/8 anonim ***** válasza:

előítéletekkel teli világban élünk.

nekem a családom és szüleim tettek a vállamra olyan súlyt, hogy szinte elvárják hogy szép barátnőm legyen. Ha nem az, egyből közlik hogy hát nem hozzád való, nem érdekli őket én mit gondolok. elfogadják, a döntésem, de az arcuk mindig tükrözi a valódi gondolataikat.

Hasonló cipőben vagyok, rólam sokan hiszik hogy nagyon csinos nőket is megkaphatnék, meg senki sem gondolja hogy bármi gondom lenne a csajozással.

de van! fejben vannak problémáim, ami kihat a kisugárzásomra, ezért hiába a macsó külső...mit sem ér ha szürke vagyok.

Jelenleg én is egy olyan lánnyal kavarok aki külsőre hát..kkhmmm. de nagyon jó vele a szex, és emberileg egy olyan ember akiről nem is gondoltam volna hogy létezik ilyen nőben.

ha vele hazaállítanék, egészbiztos hogy többször nem kéne, vagy ha igen, a fent leírt módon, hogy fanyarú arcokat bámulva.

Szó sincs arról, hogy első barátnőm, hogy mert "megérezte a p/*/na ízét először, és vele is maradt"...

NAGYON nem! nem sok, de ő az 5. nő akivel szexeltem, előtte komoly kapcsolatok, de egyéjszakás is volt.

bár én nem "tehetem" meg, neked azt javaslom hogy engedd közel magadhoz azt, akivel van szikra, hogy igenis teljesedjetek ki együtt!

2017. jún. 9. 08:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a "nem herceg fehér lovon" estében nem korrekt játékot játszol, ezt a szép, intelligens csajok szokták.. ne kínozd...a másik férfitől meg " tartasz " valamiért. Pedig ő tök logikus választás lenne.
2017. jún. 9. 09:03
 5/8 anonim ***** válasza:
91%

Tudod mi a gáz?

Szerencsétlen pasast nem engeded el, mert jól esik, hogy teper érted, de úgysem adod meg neki amire vágyik, mert semmibe veszed. Ha nem így lenne, ez a kérdés fel sem merült volna benne. Én a pasas helyében szóba sem állnék veled, ez rohadt megalázó! Voltam hasonló helyzetben és kegyetlenül irritált, megalázott azzal, hogy "de olyan jó veled lenni, nagyon bírlak", közben meg összejött a szőke herceggel. Gusztustalan ez a hozzáállás, bántó.

Oké ha nem akar semmit, világos, de akkor ne akarjon közel tartani magához! Azóta szándékosan dobbantok, ha azt érzem, hogy több nem lesz itt. A hapsival ha összejössz, joggal érezheti, hogy "ha nincs ló, jó a szamár is" és lehet okkal bizonytalan önmagában folyamatosan.

Tégy neki egy szívességet és hagyd a francba, ne áltasd semmivel! Kegyetlen dög vagy és még csak nem is tudsz róla!

2017. jún. 9. 10:45
 6/8 anonim ***** válasza:
90%

Gusztustalanul játszadozol szerencsétlennel, nagyon aljas, ahogy viselkedsz, ezt nőként írom.

Nőj fel és döntsd el mi a francot akarsz végre, de ne játszadozz szerencsétlennel, sokkal jobb embert érdemelne maga mellé, mint amilyen te vagy.

2017. jún. 9. 11:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Egy önző, számító idióta vagy.

Kíméld meg magadtól a férfitársadalom jobb sorsra érdemes részét.

2017. jún. 9. 12:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pozitív és a negatív kommenteket is egyaránt! Kell a görbe tükör is... 🤔
2017. jún. 9. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!