Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek le a nők?
Az utcán, munkahelyen, régen buszon/vonaton, bárokban, bulikon mindig olyan ellenszenves tekintettel néznek rám. Szinte süt a szemükből a gyülölet, így inkább be sem próbálkozom.
Nem vagyok igénytelen, nincs depresszióm sem, így sosem vagyok egy búvalbélelt. Egyszerűen nem értem. Régen is a suliban is mindig kuncogtak a hátam mögött, vagy szórakoztak velem. Volt olyan is, hogy egy csaj fogadásból hívott el randizni. Ismerem a munkatársnőimet, akik a hátam mögött azt beszélik, hogy semmibe se néznek, egy balek vagyok a szemükben. Van, aki a szemembe nyalizik, de olyan is, aki kerekperec megmondta, hogy gyűlöl.
Megjegyzem, nem vagyok nőgyűlölő, biztos vannak köztük értelmes, értékes emberek is. De olyan szembetűnő ez. Talán ilyen szar lehet a kisugárzásom?
"Miért néznek le a nők?"
nem hinném h lenéznének, inkább semmibe vesznek.
"az a hülye pasi, hogy néz minket.."
Itt az ok. Egy creep vagy. Én is mindig észreveszem, ha messziről mosolyognak rám idegenek. Múltkor egy idős bácsi volt. Engem rohadtul idegesített, hogy nyammog nekem, a barátnőm rendkívül jól szórakozott, hogy mennyire ki vagyok akadva.
Top tipp: ne bámuld az embereket.
Tehát a nőknek nincs választási lehetőségük, minden pénisz figyelméért hálaimát kell rebegni? Te örülnél, ha Kasszás Erzsi mindig megvárna munka után? És ha Gigi Hadid?
Pár másodpercet nem vesz észre senki, csak ha ő is néz pár másodpercig. Akkor farkasszemet néztetek?
"Tehát a nőknek nincs választási lehetőségük, minden pénisz figyelméért hálaimát kell rebegni?"
ez nem ua. mint mikor megalázzák a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!