Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néznek le a korom miatt? Esetleg veletek is volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Nem tudom megérteni, hogy olykor pár évvel idősebb (25 körüli) emberek is képesek azon fennakadni, hogy milyen kicsi vagyok, "nagy szavak ezek egy húszévestől" és társai. Abszolút nem szeretek okoskodni, vagy bármi olyanban nyilatkozni, amire nincs rálátásom (ostobaságokat beszélni meg pláne nem, mert mindig is tartottam attól, hogy sületlenséget állítok magabiztosan), de rendszeresen megkapom, hogy minek beszélek én erről vagy arról, kicsi vagyok hozzá. Milyen kicsi? Ennyi idősen az ember nem mehetett át dolgokon, nem beszélhetett úgy igazán másokkal, akiknek több tapasztalatuk van, vagy nem járhatott utána/tanulhatott dolgokat? A másik meg a kiélős duma, mikor szóbajön, hogy csak egy komoly kapcsolatom volt, azon kívül meg nincs tapasztalatom, hogy az nem jó, meg biztosan még ki akarom magam élni, mielőtt elköteleződnék, meg úgy egyébként, mit értek én a szerelemhez meg az érzésekhez "kislányként".

Eddig elvoltam ezzel az idétlenkedéssel, de most már komolyan kezd felbosszantani, hogy onnantól, hogy szóbajön a korom, hiteltelen vagyok, komolytalan vagyok, egyetemista buta punci (nyilván nem így egzakt módon kimondva, de ez a lényege) és társai. A kérdés csak az, hogy miért?:D Még ha 16 lennék, teljesen rendben, na de az ember 20 éves korára túllesz az identitáskrízisen és felnőtt embernek számít, aki bőven érdeklődhet komolyabb dolgok iránt, vagy fogalmazhat meg véleményt azokról. Akár magánélettel, jövővel kapcsolatban, akár egy tudományban, művészetben és bármiben.

2017. máj. 29. 11:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
Te magad 20 évesen mennyire vagy nyitott tanácsok, vélemények fogadására mondjuk 16-18 éves emberektől? Ezen gondolkoztál már?
2017. máj. 29. 11:53
 2/19 anonim ***** válasza:
85%

Minél idősebb az ember annál bizonytalanabb mindenben, jól jelzi az érettlenséget az, hogy mindenben biztosak vagyunk, mindenről határozott véleményünk van.

Egy korosabb, sokat látott ember tudja hogy mindenre van ellenpélda, sőt az ellenpélda ellenpéldája is megesik.

2017. máj. 29. 11:58
 3/19 anonim ***** válasza:
0%

De genyó vagy, hogy lenézed szegény 16éveseket. Ehh! Mit tudsz te, mèg csak 20 vagy. Bezzeg az én időmben még gyk sem vót! 😜

30/f

2017. máj. 29. 11:58
 4/19 anonim ***** válasza:
*-t
2017. máj. 29. 11:59
 5/19 anonim ***** válasza:
0%

Kétté a vót'? :D

30/f

2017. máj. 29. 12:00
 6/19 anonim ***** válasza:
Az éretlen egy t.
2017. máj. 29. 12:02
 7/19 anonim ***** válasza:
0%

Na írd csak le a korod, mert fiatalabbaknak nem jár zseton. ,D

30/f

2017. máj. 29. 12:06
 8/19 A kérdező kommentje:
Nem teljesen értem, hogy miben tűntem 100% biztosnak. :) Az pedig nem ellenpélda kérdése, ha én megfogalmazom, hogy miért támogatom mondjuk a házasságot azzal a feltétellel, hogy van vagyonmegosztásról szerződés a felek közt, egyrészt az én véleményem, másrészt semmit sem mondtam ezzel biztosra. Legutóbb erre kaptam meg, hogy "mit tudom én ezt". Például a szüleim válásából, vagy abból, hogy utánajártam, hogy hogyan ne forgassák ki az embert egy házassággal a vagyonából. De ez ugye csak addig komoly dolog, amíg 25 fölöttinek hisznek.
2017. máj. 29. 12:11
 9/19 anonim ***** válasza:
Menj ebédelni, hazafelé meg vegyél egy csokor szamócát az "asszonynak" :D
2017. máj. 29. 12:13
 10/19 anonim ***** válasza:

Ja. Az akkor annak szólt, hogy a beszélgetőpartnered nem szerződéspárti. Pedig jó dolog, pláne mostanában.

30/f

2017. máj. 29. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!