Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők akik elvárnak mindent egy pasitól, azok úgy is néznek ki, hogy hűha?
Ez így lenne fair, ha tényleg egy bikinimodell bombázó legyen aki elvárja (egy átlagos külsejű) pasitól, hogy legyen saját egzisztenciája fiatalon, sok pénzt keressen, hűséges és elkötelezett legyen meg stb. amiket itt sorolnak
Ha a csaj egy átlagos külsejű, ne adj isten még egy olyan se, hanem mondjuk még kövér is, akkor szerintem ne legyenek elvárásai.
" hogy legyen saját egzisztenciája fiatalon, sok pénzt keressen, hűséges és elkötelezett legyen meg stb. amiket itt sorolnak "
Ezekkel azén párom is rendelkezik pedig nem vagyok bikini modell. Tudom nehéz elhinni (ilyen alacsony EQval) de a normális embereknél (akik nem itt másokat pocskondiáznak a saját lelki szegénységük miatt és azzal hitegetik a népet és magukat, hogy de ők rendes pasik) ez teljesen alap elvárás, hogy legyen hűséges, elkötelezett és nem valami nagy engedmény amit megteszünk a másik kedvéért. Tudod vannak olyan emberek, akik azért vannak valakivel, mert tényleg jó vele és boldogok nem azért (mint azért te akarsz csajt) hogy legyen kit dugniuk.
-cserébe nyilván én ugyanezeket nyújtom neki -
ezt én a gyakorin láttam először, hogy mindenben a fairséget keressük.
békélj meg, törődj bele, vagy változtass.
És te miért várod el, hogy bikinimodell legyen amikor, mint mondtad, "átlagos külsejű" vagy?
Gondolom egy átlagos külsejű lánynak, aki azt nyújtja amit te (és szerintem alapvető emberi értékek), tehát hűséges és elkötelezett, nincs esélye nálad..
Ha az átlagos külsejű csajnak "ne legyenek elvárásai", akkor bocs, de neked se.
Csak gondolom neked megáll ott az elvárás egy nő felé, hogy hogyan néz ki. Legyen bikinimodell.
Szerintem már régen rossz, ha az egzisztenciádat, meg azt, hogy hűséges vagy arra akarod "beváltani", hogy "jó" nőket kaphass.
Elnézést, de ha valaki nem szép vagy túlsúlyos,attól még vágyhat hűséges, elkötelezett párra. Mert ez alap elvárás. Amúgy mindenkinek vannak elvárásai és egy magára valamit adó átlagos nő (sőt, nemtől függetlenül bárki) nem áll le egy szutyokkal csak azért mert ő nem egy főnyeremény. Egy bikinimodell csaj szerintem egyetlen dologban várhat el többet: testalkatban biztosan könnyen talál tökéletes pasit. De ennyi. Az sem biztos hogy rendes embert talál, vagy hűségeset. Mindenkinek más az érték és mindeni azt vár el amit akar.
Neked viszont kizárólag a külső értékek számítanak, így egy átlagos vagy csúnyácska lány akkor is értéktelen, ha az illető kedves, vicces, hűséges, intelligens stb. és ne legyenek elvárásai, igaz?
Rossz hírem van: a belsőddel van a baj, nem a külsőddel, ha még az átlagos lányoknak sem kellesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!