Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néznek le a nők?

Figyelt kérdés

Az utcán, munkahelyen, régen buszon/vonaton, bárokban, bulikon mindig olyan ellenszenves tekintettel néznek rám. Szinte süt a szemükből a gyülölet, így inkább be sem próbálkozom.

Nem vagyok igénytelen, nincs depresszióm sem, így sosem vagyok egy búvalbélelt. Egyszerűen nem értem. Régen is a suliban is mindig kuncogtak a hátam mögött, vagy szórakoztak velem. Volt olyan is, hogy egy csaj fogadásból hívott el randizni. Ismerem a munkatársnőimet, akik a hátam mögött azt beszélik, hogy semmibe se néznek, egy balek vagyok a szemükben. Van, aki a szemembe nyalizik, de olyan is, aki kerekperec megmondta, hogy gyűlöl.

Megjegyzem, nem vagyok nőgyűlölő, biztos vannak köztük értelmes, értékes emberek is. De olyan szembetűnő ez. Talán ilyen szar lehet a kisugárzásom?

2017. jún. 10. 23:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
69%
Lerí rólad, hogy GYIK-es vagy.
2017. jún. 10. 23:42
 2/18 anonim ***** válasza:
lehet hogy törpe vagy.
2017. jún. 10. 23:42
 3/18 anonim ***** válasza:
88%

Cicám, neked súlyos önbizalomhiányod van, és ezt kivetíted másokra.

Mindenkinek önmaga a legfontosabb, önmagával van elfoglalva. Magasról leszarnak téged. Egy pillanatra rád néznek, egy ember vagy a sok közül. Nem foglalsz el semmilyen kiemelt helyet a gondolataikban.

Ha most becsöngetnék hozzájuk a fényképeddel, hogy láttak-e már valaha, a válasz a "nem" vagy a "nem tudom" lenne.

2017. jún. 10. 23:48
 4/18 A kérdező kommentje:
3-as, és akik ismernek? Ez évek óta mindennapos.... Nincs nekem amúgy önbizalomhiányom.
2017. jún. 10. 23:52
 5/18 Fish1 ***** válasza:

Ennyiből nem lehet megállapítani, hogy mi a gáz. Szerinted mi? A viselkedésed, vagy más?

Aki közölte, hogy gyűlöl, miért nem kérdezed meg, miért? Egy értelmes válaszból sokat lehetne tanulni szerintem.

2017. jún. 10. 23:59
 6/18 anonim ***** válasza:
76%

Akik ismernek, nézhetnek rád ellenszenvvel, ha ellenszenves vagy. De buszon, vonaton...

És de, eszméletlen önbizalomhiány ez.

2017. jún. 11. 00:00
 7/18 anonim ***** válasza:
Paranoia?
2017. jún. 11. 00:06
 8/18 A kérdező kommentje:

5-ös, megkérdeztem, különösebben nem indokolta meg...

6-os, mégis azt mire véljem azt, ami például ma történt. Elmentem a helyi bárba, kocsival voltam, így csak colát ittam(amúgy sem iszom, van elég alkesz rokonom, tudom mit tesz az emberrel az a szar). Egyedül ültem az asztalnál, az ablak mellett. Jött egy csapat hölgy, szépen kiöltözve. Csinos, szép lányok voltak. Vigyorogtak, jó kedvűeknek tűntek, aztán beléptek az ajtón, s amint rám pillantottak, a mosoly az arcukra fagyott... Tőlem kb 3-4 méterre ültek le, egyszer rájuk néztem, és láttam, hogy milyen megvető tekintettel néztek rám. Tudok valamelyest szájról olvasni, így láttam, hogy az egyik ezt mondja "az a hülye pasi, hogy néz minket..". El is fordultam azonnal.

Egyébként szerintem tök normálisan viselkedem. Nem vagyok bunkó, se túl félénk.

2017. jún. 11. 00:11
 9/18 anonim ***** válasza:
Biztos azt hiányolták a ribik, hogy nem a farkaddal kavartad meg a vodkanarancsukat.
2017. jún. 11. 00:17
 10/18 anonim ***** válasza:
Ronda vagy?
2017. jún. 11. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!