Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek le a nők?
Az utcán, munkahelyen, régen buszon/vonaton, bárokban, bulikon mindig olyan ellenszenves tekintettel néznek rám. Szinte süt a szemükből a gyülölet, így inkább be sem próbálkozom.
Nem vagyok igénytelen, nincs depresszióm sem, így sosem vagyok egy búvalbélelt. Egyszerűen nem értem. Régen is a suliban is mindig kuncogtak a hátam mögött, vagy szórakoztak velem. Volt olyan is, hogy egy csaj fogadásból hívott el randizni. Ismerem a munkatársnőimet, akik a hátam mögött azt beszélik, hogy semmibe se néznek, egy balek vagyok a szemükben. Van, aki a szemembe nyalizik, de olyan is, aki kerekperec megmondta, hogy gyűlöl.
Megjegyzem, nem vagyok nőgyűlölő, biztos vannak köztük értelmes, értékes emberek is. De olyan szembetűnő ez. Talán ilyen szar lehet a kisugárzásom?
Cicám, neked súlyos önbizalomhiányod van, és ezt kivetíted másokra.
Mindenkinek önmaga a legfontosabb, önmagával van elfoglalva. Magasról leszarnak téged. Egy pillanatra rád néznek, egy ember vagy a sok közül. Nem foglalsz el semmilyen kiemelt helyet a gondolataikban.
Ha most becsöngetnék hozzájuk a fényképeddel, hogy láttak-e már valaha, a válasz a "nem" vagy a "nem tudom" lenne.
Ennyiből nem lehet megállapítani, hogy mi a gáz. Szerinted mi? A viselkedésed, vagy más?
Aki közölte, hogy gyűlöl, miért nem kérdezed meg, miért? Egy értelmes válaszból sokat lehetne tanulni szerintem.
Akik ismernek, nézhetnek rád ellenszenvvel, ha ellenszenves vagy. De buszon, vonaton...
És de, eszméletlen önbizalomhiány ez.
5-ös, megkérdeztem, különösebben nem indokolta meg...
6-os, mégis azt mire véljem azt, ami például ma történt. Elmentem a helyi bárba, kocsival voltam, így csak colát ittam(amúgy sem iszom, van elég alkesz rokonom, tudom mit tesz az emberrel az a szar). Egyedül ültem az asztalnál, az ablak mellett. Jött egy csapat hölgy, szépen kiöltözve. Csinos, szép lányok voltak. Vigyorogtak, jó kedvűeknek tűntek, aztán beléptek az ajtón, s amint rám pillantottak, a mosoly az arcukra fagyott... Tőlem kb 3-4 méterre ültek le, egyszer rájuk néztem, és láttam, hogy milyen megvető tekintettel néztek rám. Tudok valamelyest szájról olvasni, így láttam, hogy az egyik ezt mondja "az a hülye pasi, hogy néz minket..". El is fordultam azonnal.
Egyébként szerintem tök normálisan viselkedem. Nem vagyok bunkó, se túl félénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!