Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van a nők többségének maximális elvárása egy férfi külsejét (és egzisztenciáját) tekintve, attól függetlenül, hogy ők hogy néznek ki?
Húzzák a szájukat, ha a férfinak nincs tökéletesen kidolgozott teste, latin szappanoperába illő arca és bőrszíne, a fejformájához tökéletesen illő és divatos, ápolt frizurája, nem hord állandóan inget és zakót 100 ezer forintos cipővel, nincs kocsija stb. stb.
A többségük meg egy tök egyszerű családból származó, átlagos alkatú és arcú lány, aki a profilképén lévő 300 lájk miatt már bombázónak képzeli magát.:D
Akkor mondjuk ne foglalkozz ilyen lányokkal.
Egyébként, ilyesmi kérdés napi szinten kikerül, csak néha fordított felállásban(kövér pasi vékony, szexi nőt akar meg ilyenek), ez csak valami provokáció?
#5:
3 éve edzek rendszeresen, már edzőteremben is kaptam dicséretet, hogy jó formában vagyok, de a nők szerint csak átlagos a testem.:D
Mert a ferfiakkal ellentetben a nok altalaban elobb-utobb vagy talalnak is olyan part amilyet elkepzelnek, vagy kepesek megszeretni egy kevesbe "tokeletes", de meg boven a normalis kategoriaba tartozo sracot is.
A tokeletes bombazorol abrandozo ferfiak meg meg ha ossze is jonnek egy atlagosabb lannyal, akkor is huzzak a szajukat, hogy jobb nem jutott.
Nem hiszem,hogy ez így, ilyen általános formában elmondható a nőkről. Már csak azért sem, mert szinte minden nőnek más az ízlése külsőleg is a pasikat illetően.
Az,hogy egzisztenciális elvárások vannak...ha a nő részéről ez fennáll, jogos az elvárás, ha nem, akkor vélhetőleg Ő sem keres csak max olyan pasit aki mellett valamennyire biztonságban érzi magát.
Amit és ahogy leírod szélsőséges, ettől azért árnyaltabb a történet.Ha megnézed az oldalt szinte mindenki átlagos pasit/nőt keres, reális elvárásokkal.
De nemtől független, ugyanis akár a pasiktól is meg lehet kérdezni ugyanezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!