Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van a nők többségének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van a nők többségének maximális elvárása egy férfi külsejét (és egzisztenciáját) tekintve, attól függetlenül, hogy ők hogy néznek ki?

Figyelt kérdés

Húzzák a szájukat, ha a férfinak nincs tökéletesen kidolgozott teste, latin szappanoperába illő arca és bőrszíne, a fejformájához tökéletesen illő és divatos, ápolt frizurája, nem hord állandóan inget és zakót 100 ezer forintos cipővel, nincs kocsija stb. stb.

A többségük meg egy tök egyszerű családból származó, átlagos alkatú és arcú lány, aki a profilképén lévő 300 lájk miatt már bombázónak képzeli magát.:D

2017. márc. 19. 11:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%

Akkor mondjuk ne foglalkozz ilyen lányokkal.

Egyébként, ilyesmi kérdés napi szinten kikerül, csak néha fordított felállásban(kövér pasi vékony, szexi nőt akar meg ilyenek), ez csak valami provokáció?

2017. márc. 19. 11:52
 2/16 anonim ***** válasza:
18%
Genetikailag bele van kódolva a nőkbe, hogy csak a külső számít nekik, és csak a legjobban kinéző férfiakhoz képesek vonzódni.
2017. márc. 19. 11:53
 3/16 anonim ***** válasza:
9%
Hát sajnos minden nő ilyen felháborító aljas viselkedésű. Azt nem értem, hogy miért akarsz kapcsolatot ilyen szörnyetegekkel?
2017. márc. 19. 11:58
 4/16 A kérdező kommentje:
Én nem akarok velük kapcsolatot, de akarva-akaratlanul is hallom, ahogy cikizik a fiúkat folyamatosan, kibeszélik őket, csak nem értem mire fel vannak olyan nagyra magukkal.
2017. márc. 19. 11:59
 5/16 anonim ***** válasza:
67%
Szegény kérdező. Miért nem gyúrok ki te is magad, ha ilyen lányok tetszenek?
2017. márc. 19. 12:03
 6/16 Lazy Lover ***** válasza:
29%
+ 2 ! meg a média átmosta a nők agyát de nagyon
2017. márc. 19. 12:06
 7/16 A kérdező kommentje:

#5:

3 éve edzek rendszeresen, már edzőteremben is kaptam dicséretet, hogy jó formában vagyok, de a nők szerint csak átlagos a testem.:D

2017. márc. 19. 12:08
 8/16 anonim ***** válasza:
88%

Mert a ferfiakkal ellentetben a nok altalaban elobb-utobb vagy talalnak is olyan part amilyet elkepzelnek, vagy kepesek megszeretni egy kevesbe "tokeletes", de meg boven a normalis kategoriaba tartozo sracot is.

A tokeletes bombazorol abrandozo ferfiak meg meg ha ossze is jonnek egy atlagosabb lannyal, akkor is huzzak a szajukat, hogy jobb nem jutott.

2017. márc. 19. 12:13
 9/16 anonim ***** válasza:
37%
Média káros hatása.
2017. márc. 19. 12:14
 10/16 anonim ***** válasza:
80%

Nem hiszem,hogy ez így, ilyen általános formában elmondható a nőkről. Már csak azért sem, mert szinte minden nőnek más az ízlése külsőleg is a pasikat illetően.

Az,hogy egzisztenciális elvárások vannak...ha a nő részéről ez fennáll, jogos az elvárás, ha nem, akkor vélhetőleg Ő sem keres csak max olyan pasit aki mellett valamennyire biztonságban érzi magát.

Amit és ahogy leírod szélsőséges, ettől azért árnyaltabb a történet.Ha megnézed az oldalt szinte mindenki átlagos pasit/nőt keres, reális elvárásokkal.

De nemtől független, ugyanis akár a pasiktól is meg lehet kérdezni ugyanezeket.

2017. márc. 19. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!