Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a környezetetekben olyan 10/10-es nő vagy férfi, aki bárkit megkaphatna, mégis egyedül van?
A "főnyeremény-típusra" gondolok, akiről minden férfi és nő álmodik. Nemcsak külsőre, de belsőre is nagyon szimpatikus. Valamiért mégis egyedül tengeti a napjait.
Ismertek ilyet, pl. munkahelyről, suliból, baráti körből, stb.? Tudjátok az okát, miért nincs senkije? Nem próbáltátok esetleg valakivel összehozni?
Miért gondolod, hogy külső segítségre van szükségem ? ;D
30/f
Ismerek ilyet, azért nincs barátnője, mert - most nagyon figyelj - nem akarja, hogy legyen. Eszembe se jutna megpróbálni összehozni valakivel, több okból sem.
1. Felnőtt ember, ha akar barátnőt, majd megoldja
2. Közöm/jogom nincs hozzá
3. Soha nem pofátlankodnék bele ilyen szinten egy másik felnőtt ember dolgaiba (kivétel, ha kéri)
4. Nem szokásom a saját világnézetemet (itt: "pár nélkül nem élet az élet, csak tengődés van") ráerőltetni másra, sőt nyitott vagyok más szempontok megismerésére ((pl.: "képzeld, pár nélkül is lehet élni, sőt, jelenlegi élethelyzetemben sokkal jobb nekem egyedül, felszabadultabb vagyok/kefélek össze-vissza/épp keresem önmagam/esstébé" (az "egyedül" nem keverendő össze a "magányos"-sal))
10/10 az egy egész yeeey :D
Vannak ilyenek, de ők átmenetileg szinglik csak általában. Nem, nem próbálom meg őket mással összehozni, nem vagyok én kerítőnő. Középiskola végéig működik a dolog, utána már azért elvárható, hogy a felnőtt emberek maguk döntsenek arról, hogy kit ismernek meg közelebbről.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!