Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány miért tartja gáznak, ha egy férfi szingli?
26 vagyok, 1 hónapja szingli, egyedül élek.
Itt neten futottam bele, hogy igazából elég sok lány tartja ezt "gáz" szitunak. Oké, de ha pl kapcsolatba lennék akkor meg az lenne a baj, hogy hát van valakim...bla bla.
Miért tartja sok lány ezt a helyzetet elítélendőnek, hogy egy férfi szimplán nem talál párt, és ezért él egyedül?
Vagy csak olyan hihetetlen hogy egy 26 éves férfi egyedül is képes háztartást vezetni, ellátni magát stb, így azt hiszik h csak felvágok?
Nem értem.
Persze oké, nem vagyok egy jóképű srác, átlagosnak gondolom magam, 4 hosszabb kapcsolat van a hátam mögött.
Tudom ha jóképű lennék, vagy kisfiús, vagy nem tudom mi, amit a nők esznek egyik ilyen srácon, akkor mindegy lenne ha 30 volnák anyám nyakán laknék az is...de mivel nem vagyok sármőr, ezért lennék kíváncsi, hogy mi kivetni való van a szingliségembe?
a nők elég ellentmondó elvárásokat támasztanak manapság. Ne legyél szingli, de kapcsolatban se legyél. Legyél igazi szívtipró, sármőr, de ugyanakkor a hűség szobra. Legyél edzett, tájékozott, de ezekkel csak akkor foglalkozz, mikor ő alszik, különben nem vele töltöd minden idődet. Persze legyenek barátaid is, de velük se tölts soha időt.
A kedvencem az volt, amikor 12-14 órát dolgoztam, 4-5 órát szexeltünk, és panaszkodott, hogy alig vagyok vele... 3-4 órákat tudtam aludni, de neki még az is sok volt. Hajnalban értem haza, és 1,5 óra alvás után felébresztett, hogy vigyem ki a vonathoz, hogy addig is együtt legyünk. És még ő volt megsértődve, hogy én nem akarok vele lenni. Persze ő aludt, amíg én dolgoztam.
harmadiknak:
14 óra meló után 4 óra szex???
hallod én dolgoztam napi 12 órákat, de hazaértem, ettem, fürödtem, utána alvás...erőm nem volt a barátnőmre rámászni, amikor még együtt voltunk. Mondjuk ez a melo csak 1 hétig tartott...
Kamuzik, be ne vedd már.
Nem tudom, nekem olyan életszerűtlen, hogy erre azt írja valaki, hogy gáz. Én is egyedül élek, és senki nem szólt be miatta. Semmi okuk rá.
Mert Bëlga – Az a baj :D
Az tény, hogy a nők vonzónak tartják azt a férfit akit körülrajongnak más nők, mert akkor előjön a "na ez tudhat valamit" gondolat, és a "ha neki sikerült akkor nekem is".
Egyszerű, a nőkért folytatott harc a világon a legversenyközpontúbb "piac". Amennyiben hosszú ideje nincs nőd, az a nők szemében azt jelenti, hogy nem tudod magadat eladni, ergo nincsenek meg benned azok a tulajdonságok, amik a nőknek kellenek (mivel a nőtársai nem kíváncsiak rád = szingli vagy).
Ezért is van az a jelenség, hogy szingliként le se tojnak a nők, mikor meg van csajod, és együtt mentek valahova, minden 2. nő szemez veled, mosolyog rád, stb...mert ha a másik nőnek kellettél, biztos van benned valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!