Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány miért tartja gáznak, ha egy férfi szingli?
26 vagyok, 1 hónapja szingli, egyedül élek.
Itt neten futottam bele, hogy igazából elég sok lány tartja ezt "gáz" szitunak. Oké, de ha pl kapcsolatba lennék akkor meg az lenne a baj, hogy hát van valakim...bla bla.
Miért tartja sok lány ezt a helyzetet elítélendőnek, hogy egy férfi szimplán nem talál párt, és ezért él egyedül?
Vagy csak olyan hihetetlen hogy egy 26 éves férfi egyedül is képes háztartást vezetni, ellátni magát stb, így azt hiszik h csak felvágok?
Nem értem.
Persze oké, nem vagyok egy jóképű srác, átlagosnak gondolom magam, 4 hosszabb kapcsolat van a hátam mögött.
Tudom ha jóképű lennék, vagy kisfiús, vagy nem tudom mi, amit a nők esznek egyik ilyen srácon, akkor mindegy lenne ha 30 volnák anyám nyakán laknék az is...de mivel nem vagyok sármőr, ezért lennék kíváncsi, hogy mi kivetni való van a szingliségembe?
Cikinek tartják, ha egy faszi egyedülálló. Annyi a trükkje az egésznek, hogy úgy nagy általánosságban túlgondolnak mindent. Pusztán abból indulnak ki, hogy egy sikeres, népszerű férfi után szaladnak a nők, akár folyamatosan párkapcsolatban is állhat, mit sem törődve azzal, hogy heti/havi szinten váltogathatná a nőit. Ebből indulnak ki a nők. Na most azonnal megszólal a fejükben a vészharang, ha egy pasasról kiderül, hogy több hónapja, ne adj' isten több éve egyedülálló. Nézzük csak a gondolatfolyamatot:
Hm-hm, vajon miért egyedülálló? » Vajon miért nem nőzik? » Vajon miért nincs nője? » Vajon sikertelen lehet a nőknél? » Biztos sikertelen a nőknél! » Biztos valami defektje van! » Biztos nem kell a nőknek! » Na akkor nekem se kell!
Mindezek mellett naponta legalább egy tucat kérdést olvasok arról, hogy a kérdező nő halálosan bele van zúgva egy foglalt/házas fasziba. Sokszor durrogtatták már azt a közhelyet itt is, hogy a nőknek mindig az kell, ami a másiké. Úgy látom, úgy tapasztalom, hogy van alapja, nem is kicsi.
Körülbelül annyira terjed ki a felfogásuk a nők igen nagy részének, hogy egy egyedülálló srácban semmi kihívás nincs, mert ő úgyis párkapcsolatot akar majd velük létesíteni, ellenben egy foglalt/házas pasikát meg kell győzni, el kell csábítani, el kell szerettetni a másik nőtől, és ez micsoda izgalmakkal jár.
Szánom a nőket! A felfogásukat, a szemléletüket is!
Nem gáz. Te tartod annak, ezért felnagyítva látsz egy-két kommentet.
Előzményeidben keress rá a kérdésekre, ahol ezeket láttad, és írj már rá ezekre a lányokra, kérdezd meg tőlük. Hogy miért gáz, és mégis kivel kéne laknod.
#12: Ez azért van, mert nőkről "vagy jót vagy semmit" ha nem hízelgőt mondasz róluk, akkor automatikusan nőgyűlölő vagy, na meg ha meg elég rossz érzés ha a hibáiddal szembesítenek. Ez a feminista ló túlsó oldala, ami kísértetiesen hasonlít a politikai korrektségnél ("píszí") lejátszódott folyamattal, tehát a jogok kivívása lassan elnyomássá formálódik.
Egyébként hatalmas ++++++++++76353553453 arra amit írtál, bizony szinte minden férfitól hasonlóakat hallok. (bár hozzá kell tenni, hogy ebben részben az is szerepet játszik, hogy a barátnővel/párral rendelkező férfi sokkal magabiztosabb, önbizalommal töltött, és ezek a nőknek nagyon vonzó tulajdonságok, de abba nem gondolnak bele a legtöbben, hogy "mi lenne ha én váltanám ki ezt a magabiztosságot belőle?".
legrosszabb:
teljesen igazad van! én is hasonlóan látom az egészet.
de nekem pl volt olyan h kapcsolatban voltam, és írogattam egy lánynak (semmi nem volt) és kb fél óra múlva elő is jött a téma, hogy van barátnőd, mit is akarsz tőlem?...
Szóval ezek alapján maximum a vonzóbb, kapcsolatban lévő férfiakra igaz ez.
Elmondjam, mi a gyűlölködés? Az, hogy nem a válaszolóktól kérdezed meg, miért mondják, amit mondanak, hanem itt szidsz mindenkit.
SENKIT NEM ZAVAR, HOGY EGYEDÜL ÉLSZ.
Max téged.
Olyan gáz ez a szó, hogy gyűlölködés. Nálunk a suliban ezt mindig a nyomik használták. :D
Amúgy meg kit érdekel, hogy mit mondanak a nők? Jól érzed így magad, nem? Akinek nem tetszik, arról legalább tudod, hogy kár rá több időt pazarolni. Jobb,mint amikor ötvenezer randi után nyögi be, hogy nem jössz be neki, mert szingli vagy.
46, esetleg 36 évesen (bár az talán mèg határeset) azt mondanám gáz, de 26 évesen a mai világban nem az. :)
Sok sikert azèrt a táskeresésben!
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!