Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nektek nem fura, amikor egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek nem fura, amikor egy bulin a társaság férfi tagjai végig ölelgetik a nőket?

Figyelt kérdés

Vagy nem tudom, hogy ez csak nálunk van e így, de van egy pont amikor már mindenkiben van egy kis alkohol, hogy a srácok elkezdik ölelgetni a nőket, ők meg tökre élvezik ezt, azt hiszem.

Nekem ez annyira illúzióromboló :D Sosincs kedvem senkivel ismerkedni ilyenek miatt, mert ha valaki tetszik, akkor nem azt akarom látni, hogy hagyja hogy minden ismerős ölelgesse ott. Velem van a probléma? És ez nem olyan nagy dolog, csak én vagyok túl "prűd", hogy nem ölelek meg csak úgy bárkit? Nekem az már kicsit meghittebb dolog, mint csak úgy kocsmába részegen odamenni mindenkit megölelni.

2017. márc. 18. 13:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Reszegen belefer, ha ennel tovabb nem megy a dolog. (Simike, fogdosas es tarsai.)
2017. márc. 18. 13:30
 2/8 anonim ***** válasza:

Ölelés meg ölelés közt is van különbség.

Amikor kis piától már jó a hangulat,akkoo úgymond mindenki szeret mindenkit,s a nagy bulizós emberkék simán ölelgetik a lányokat.De semmiképp ne érezd azt,hogy te vagy a rossz,mert magadnak kell megfelelni,ha te nem tartod ezt a viselkedést jónak,akkor nem,s kész :D

Hát ha már megemlítetted,hogy buliban ismerkedés...nem ajánlom,de mindenki saját véleménye. :)

2017. márc. 18. 13:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Nálam srácként ez attól függ,például ha én közelebb állok a csajhoz,akkor igen szívesen megölelem,mert jól esik a közelsége. DE mikor azt látom,hogy olyanokkal ölelkezik valaki,akit fél perce sem ismer,vagy csak nagyon felszínesen,na az zavar.

Nem szólok bele,mert ő dolga,de elmond róla dolgokat... :)

2017. márc. 18. 13:34
 4/8 anonim ***** válasza:
A közelebb állok annyit jelent nálam,hogy azért bőven ismerjük már egymást huzamosabb ideje. :)
2017. márc. 18. 13:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja, elso vagyok, a random reszeges alakok olelgeteset en se birom, az olyanokat szerencsere a parom leallitja vagy en ha o nincs jelen, de a haverokkal oke.
2017. márc. 18. 13:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez egy ennél összetettebb kérdés. Vannak emberek, akiknek tágabb az intim szférájuk, vannak akiknek szűkebb. Akiknek tágabb (pl. mint nekem), azok szerint ebbe semmi rossz nincs. Én bárkit megölelek, én ezt nem tartom annyira nagy dolognak, kb természetes. Ez a nem hozzám hasonló embereknek fura.
2017. márc. 18. 13:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Bocs, nekem pont, hogy szűk.
2017. márc. 18. 15:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Még mindig jobb, mintha a fiúkat ölelgetnék.
2017. márc. 18. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!