Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak és nők! Nektek van olyan, akivel interneten ismerkedtek, nagyon jókat beszéltek, jó a társaság?
igen, nálunk így kezdődött, első tali előtt másfél hónapig beszélgettünk neten, aztán találkoztunk.
3 és fél év óta vagyunk együtt, ugyan távkapcsolat, de kitartunk egymás mellett :)
Van egy fiu igen. Szerintem mind a két oldalon dübörög a kémia. Én mégsem merek lépni vagy engedni, mert tudom hogy jobbnak szebbnek gondol pedig nem lódítok a külsőmet illetően; nem akarom hogy csalódjon bennem. Így szerintem ez ennyibe fog maradni sajna. Pedig ha nem ír hiányzik és aggódok érte. És ő is ugyanúgy.
Jó tanács az összes magamfajta nyuszinak. Ne várjon senki a csodára. Amit érzel mondd el a másiknak és ne ülj a babérokon. A boldogság talán csak egy karnyújtásra van.
Na hátha elmondom neki még ma(ja, biztosan nem)
Remélem 8-as,majd ez változik,és akár te vagy ő lépni fog,ha szeretnétek,mert ahogy mondják,nem kell várni a sült galambot :)
9-es sajnálom,hogy ilyen messze vagytok egymástól,nehéz lehet,viszont ott vagytok egymásnak és jól érzitek magatok így is,ez a fontos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!