Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy nem vagyok neki jó társaság. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Beszélgetek egy lánnyal facebookon, nagyon jól elvagyunk, de félek randira hívni, félek vele találkozni, mert mi van, ha nem vagyok jó társaság neki. Mit csináljak?2016. szept. 22. 09:42
1/6 anonim válasza:
Jogos a félelmed.
De adj esélyt a dolognak, tapasztalatnak mindenképp jó lesz.
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem jogos a félelmed és nem ellenkezni szeretnek az előttem hozzászólóval. :)
Beszélgettek és azt írtad "nagyon jól" elvagytok. Ha érzed azt, hogy szeret veled lenni és sokat akar is veled lenni, akkor nincs mitől felned! :)
Ha ennyire kedvel, akkor találkozz és randizz vele! :)
3/6 anonim válasza:
Valamilyen szinten megértem a félelmeid. Sajnos én is kicsit önbizalomhiányos vagyok ezért élőben kevésbé merek beszélgetni, de ha írásban jól elvagytok, akkor szerintem ne aggódj csak mondd ki élöben is azt ami eszedbe jut és nem lesz gond :)
4/6 anonim válasza:
Ha írásban jól elvagytok, miért ne lennél jó társaság? Csak próbáld ki! Ha nem jön össze, bumm... Egy tapasztalattal több, de miért ne jönne össze? :) Sok sikert! :)
5/6 anonim válasza:
Talalkoz vele nyugodtan. Sokkal jobb ha megprobalod és nem sikerül mintha esélyt sem adsz
6/6 anonim válasza:
Egy dolog az hogy chaten jol elvagytok sok mindenben egyetértetek nekem is volt nem egy randim de ne zàrkózz el attol hogy talira hivd mert ott dől el hogy lessz e folytatàs vagy sem !Egyépként ha neked nem fogbejönni a csaj akkor legfeljebb hagyod a dolgot !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!