Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok mi lehet velem a baj?
Talan mert nem talaltad meg meg azt akivel valojaban tobbet is tudnal elvezni mint pusztan a szex.
En nokent voltam igy kb 18 eves koromig. Volt pasim, sot koruldongtak de keptelen voltam szerelmes lenni. Aztan 18 eves koromban beutott mint a villamcsapas. Csak egy olyan ember kellett hozza aki ki tudta hozni belolem az erzelmeket.
22 evesen nem vagy lekesve semmirol, de szerintem probald meg magadban tisztazni, hogy mit keresel egy noben, mi a fontos. Nyilvan mas fontos ha csak szexre kell valaki mintha komoly kapcsolatra;
Fiatalon az ember hajlamos csak a kulsosegeket nezni, aztan rajon hogy a szep kulso valojaban sokszor nem tul erdekes belsot takar. Igy nem is meglepo ha nem akarsz tobbet.
Kersegelj, ismerd meg magad es hidd el jonni fog az aki majd mindenestul kelleni fog. Ezt mondo ugy hogy majdnem ketszer annyi idos vagyok mint te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!