Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok mi lehet velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok mi lehet velem a baj?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem vagyok képes szerelemre . Kicsit aggódom hogy mi lehet velem , mivel egyetlen normális párkapcsolatot sem tudok kialakítani . A legtöbb esetben csak a szexet élvezem hölgyel de a társaságát már nem .

2016. febr. 7. 12:24
 1/8 A kérdező kommentje:
Esetleg ha számít akkor 22 éves vagyok , tudom még fiatal de érdekel hogy mit gondoltok az ilyenről .
2016. febr. 7. 12:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Jó lenne Értékesen töltsd a szabadidődet, pl. nem csak sportolással, hanem regényolvasással, Discovery nézéssel, stb. Így biztos jobban érezni fogod az emberi értékeket és ezeket megosztani másokkal.
2016. febr. 7. 12:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem csak sportolással töltöm ,bár a szenvedélyem . Rengeteget tanulok mellete a főiskolán és az egyik kedvenc elfoglaltságom az ismeretterjesztő műsorok nézése . Nem hiszem hogy ez lenne a baj de köszönöm a választ
2016. febr. 7. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Próbálj a fősuli és dokumentumfilmek mellett az emberi lélekről is olvasni, illetve a npk gondolkodásáról, társkeresésről. Így jó irányba fogsz indulni ahhoz, amit keresel.
2016. febr. 7. 12:57
 5/8 anonim ***** válasza:
És a fiúk társaságát se élvezed, vagy csak a lányoknál érzed ezt?
2016. febr. 7. 13:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Természetesenbarátaim vannak mindkét nemből
2016. febr. 7. 15:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Nyugi! Majd jön valaki, aki elkapja a töködet.
2016. febr. 7. 15:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Talan mert nem talaltad meg meg azt akivel valojaban tobbet is tudnal elvezni mint pusztan a szex.

En nokent voltam igy kb 18 eves koromig. Volt pasim, sot koruldongtak de keptelen voltam szerelmes lenni. Aztan 18 eves koromban beutott mint a villamcsapas. Csak egy olyan ember kellett hozza aki ki tudta hozni belolem az erzelmeket.

22 evesen nem vagy lekesve semmirol, de szerintem probald meg magadban tisztazni, hogy mit keresel egy noben, mi a fontos. Nyilvan mas fontos ha csak szexre kell valaki mintha komoly kapcsolatra;

Fiatalon az ember hajlamos csak a kulsosegeket nezni, aztan rajon hogy a szep kulso valojaban sokszor nem tul erdekes belsot takar. Igy nem is meglepo ha nem akarsz tobbet.

Kersegelj, ismerd meg magad es hidd el jonni fog az aki majd mindenestul kelleni fog. Ezt mondo ugy hogy majdnem ketszer annyi idos vagyok mint te...

2016. febr. 7. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!