Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom elhívni randizni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom elhívni randizni, azt hiszem magamben, hogy ő biztos nem járna velem. Mit tegyek, hogy szólítsam meg, vagy hogy tegyem meg az első lépést? (13-16 éves lányok mit gondoltok. En fiú vagyok)

Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 00:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Én meg férfi - (apád korabeli)

Az előbb írtam egy másik srácnak, de rád is igaz:

Ne nyavalyogj, hanem menjél oda!

Mit veszíthetsz?

Kiröhög? Tuti, hogy nemfog (nem szokásuk).

Nem áll veled szóba? Akkor sem ha nem mész oda.

Megver? Biztos nem, de legalább hozzád ér.

A barátnőd lesz? Hát nem azt akarod?

Szóval ne legyél gyáva, és menjél oda, ne agyalj előtte a hogyanról, mert mire kitalálod másé lesz. Próbáld meg, az első 3 alkalomhoz erőt kell venned magadon, de utána már menni fog.

Én is ilyen voltam. Ma már, 15éve nősen, minden nővel kikezdek.

2014. febr. 9. 00:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát, én 20 évesen azt mondom, hogy ez egy olyan kérdés, amire nem tudom a választ. Ma sokkal jobban megy a kapcsolatépítés, ismerkedés mint 16 évesen, de hogy ennek mi az oka, azt nem tudom részletesen megmagyarázni. Egyszerűen csak gyakorolni kell.

Hogy hogyan kezdesz hozzá, az szinte mindegy. Egyszerűen hívd el valahova, légy kedves, stb. Nem kell túlbonyolítani. A sikered azon múlik, hogy mennyire vonzódik hozzád. Ha jó lányt választottál, akkor nem tudod nagyon elrontani. Ha az az elvárása, hogy az elejétől a végéig mindent tökéletesen csinálj, akkor pedig nem te rontottad el, hanem a lány.

20/F

2014. febr. 9. 00:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2014. febr. 9. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!