Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ismerkedtek valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ismerkedtek valakivel, milyenek vagytok?

Figyelt kérdés

Most elsősorban a netes chatelésre gondolok. Ha komolyan beszélgettek valakivel, akkor egy időben csak vele chateltek vagy másokkal is (nem feltétlen partnerjelöltekkel), így megosztva a figyelmet emberek között?

Én azon a véleményen vagyok, ha valakivel ismerkedek, akkor csak rá koncentrálok, nincs más ilyen téren a láthatáron, és ha fel is megyek a netre, hogy beszélgessek vele naponta, akkor csak vele teszem, mert megtisztelem a figyelmemmel, hogy csak rá koncentrálok. :)

Ti hogy vagytok vele?

Írjátok le a korotokat és a nemeteket is!

2016. aug. 22. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Eleinte ugyanúgy írok, barátnőknek, rokonknak stb.. Aztán ha komolyodik, észre sem veszem és az ő üzenetét várom a legjobban, azt nyitom meg először, megmosolygom.. akkor is, ha nem irt olyat.. Tehát elkezdek aktívan rá figyelni..!!

De idő közben másnak is válaszolok. Nyilván mikor már komolyodik, pasiknak Nem!! Vagy csak full semleges témákról.. Avagy, ha már komoly, akkor egyáltalán nem !! :D

De ahogy észre vettem mostanában.. Fiúk és lányok is úgy ismerkednek, hogy minél több vas legyen a tűzben, aztán aki a " legalkalmasabb,, az igényeiknek az a befutó!! :D akkor is, ha esetenként rohadtul nem passzolnak össze... Aztán jönnek ide sírni, hogy mi a baj!? Mit csináljanak !?

2016. aug. 22. 21:58
 2/4 anonim ***** válasza:

én levelezni szeretek inkább, de akivel ismerkedem ő az első, van olyan, hogy itt írok egy levelet, látom, hogy jött tőle email, akkor átváltok válaszolok neki és utána fejezem be az itt írt levelet (mint pl most a válasz közben váltottam)...

munka közben elég gyakran ránézek, hogy írt e (mondjuk gyakran gyakorizok :D akkor meg látom, mert 1 ablakon van)

ha valakivel chatelek, akkor szoktam ignorálni a környezetet, de a legjobb barátommal pl sokat mikrofonozok, vagy ha valakivel együtt játszok...ilyenkor meg chat/levél miatt szoktam mondani, hogy pill...

akivel ismerkedem ő az első általában :)

23F

2016. aug. 22. 22:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Épp az ellentétem...:(
2016. aug. 22. 23:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem lennék képes egyszerre két emberrel ismerkedni.
2016. aug. 22. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!